Devojačko veče: Provod za pamćenje u društvu najboljih drugarica

Datum: 27. 02. 2015. Kategorije: Devojačko i momačko veče, Ceremonija

Prijateljstvo je vrlo jedinstvena veza između ljudi koja se gradi i neguje godinama.

Mnoga prijateljstva nastaju još u detinjstvu i traju doživotno ako se neguju i održavaju. Važno je kraj sebe imati prave prijatelje na koje možete da računate u onim najtežim, ali i najlepšim trenucima. Venčanje je jedan od najlepših dana u vašem životu i zato treba kraj sebe da imate prijatelja na koga možete da se oslonite. 

Devojačko veče se organizuje kako bi mlada u krugu svojih prijateljica proslavila svoje poslednje devojačke dane i prisetila se onih najzanimljivijih. Druženja, izlaska, učenja, dugih razgovora, kafenisanja, priča o ljubavnim problemima... svih tih dragih trenutaka koje ste provodile sa najdržim drugaricama i koje čuvate duboku u srcu. Treba i dalje negovati te trenutke, ali oni najslađi često nastanu u ranoj mladosti i zato ih se rado sećamo i iznova prepričavamo.

devojacko-vece-zeljka-jovana-7

Ovog puta sam pripremila puno zanimljivih fotografija sa jedne intimne proslave gde su se devojke okupile da proslave Željkine poslednje devojačke dane. 

Pogledajte kakvo je iznenađenje Jovana priredila svojoj drugarici i budućoj mladi Željki, za njeno devojačko veče

Ko je bio zadužen za organizaciju Željkine devojačke večeri?

Ideju za devojačko veče je odredila buduća mlada, Željka. Želela je da to veče provede u odabranom društvu svojih najbližih drugarica i sestara, kao i da se cela proslava odvija u intimnijem ambijentu, bez mnogo gužve, kako bi mi bile opuštenije i bolje se provele. Tako da sam ja želela da ispoštujem njenu želju, ali i da joj priredim nešto što će je oduševiti.

Da li si ti kao kuma imala neka posebna zaduženja?

Nisam imala nikakva konkretna zaduženja, jer je plan bio da sve bude spontano i opušteno. Osim mesta i zakazanog vremena, buduća mlada nije znala da joj devojke i ja pripremamo neko iznenađenje.

Kakvo iznenađenje si priredila Željki za devojačko veče?

Par nedelja pre samog ugovorenog datuma počela sam tragati za zanimljivim idejama po internetu. Tražila sam konkretne predloge koji će je iznenaditi, a da se i dalje uklapaju sa temom intimne žurke. Sa ostalim devojkama sam se tajno konsultovala i tako smo osmislile kako će sve to da izgleda. Naručila sam medenjake u oblilku mladenačke torte, venčanice..., napravila sam rekvizite za photo booth, ukrasila flašu šampanjca sa šljkoicama kako bi sve bilo u skladu sa ovakvom vrstom proslave. Kupile smo balone sa helijumom koji su nam posle poslužili za karaoke i odličan provod koji je predhodio. Takođe sam napravila za sve devojke češljice sa cvetićima za kosu, a za mladu rajf prepun sitnih cvetića.

devojacko-vece-zeljka-jovana-5

devojacko-vece-zeljka-jovana-14

devojacko-vece-zeljka-jovana-17

devojacko-vece-zeljka-jovana-18

devojacko-vece-zeljka-jovana-19

devojacko-vece-zeljka-jovana-8

Koji savet bi dala budućim kumama?

Buduće kume bih savetovala da dobro osmisle ideje i na vreme počnu sa organizacijom. Posebno bi naglasila da se pridržavaju svega što je mlada želela, ali i da se potrude oko što boljeg provoda, jer je to mladi najvažnije veče posle samog venčanja.

Pripreme

devojacko-vece-zeljka-jovana-3

Photo booth props

devojacko-vece-zeljka-jovana-4

devojacko-vece-zeljka-jovana-8

devojacko-vece-zeljka-jovana-12

devojacko-vece-zeljka-jovana-10

devojacko-vece-zeljka-jovana-11

Zakuska

devojacko-vece-zeljka-jovana-6

devojacko-vece-zeljka-jovana-25

devojacko-vece-zeljka-jovana-23

devojacko-vece-zeljka-jovana-15

devojacko-vece-zeljka-jovana-26

Baloni i druženje

devojacko-vece-zeljka-jovana-20

devojacko-vece-zeljka-jovana-21

devojacko-vece-zeljka-jovana-27

devojacko-vece-zeljka-jovana-28

devojacko-vece-zeljka-jovana-22

devojacko-vece-zeljka-jovana-13

 Fotograf: Milan Milićev - Happy Pixel

5.0/5 ocena (2 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović