Devojačko veče za pamćenje

Datum: 09. 08. 2014. Kategorije: Devojačko i momačko veče, Ceremonija

Mnoge devojke žele da svoje devojačko veče provedu u društvu svojih prijateljica i simbolično obeleže na taj način svoje devojačke dane.

Postoje razni običaji kad je devojačko veče u pitanju, ali moj savet je da ga organizujete po svojoj meri. Saznajte kako i gde sve možete organizovati ovu proslavu.

Ovo devojačko veče je po mladinim rečima bilo divno iznenađenje koje su joj priredile vrlo drage osobe. Ivana je podelila sa nama one najlepše trenutke sa tog događaja, kako koz fotografije, tako i kroz detalje i priču koja će vas inspirisati i dati kreativne ideje koje možete iskoristiti za vašu prijateljicu ili sebe. 

Saznajte kako danas možete prirediti iznenađenje i moderno devojačko veče svojoj drugarici koja je na pragu ulaska u bračne vode.

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-7

Ko je organizovao devojačko veče?

Devojačko veče je organizovala moja kuma, a od svih detalja sam znala samo datum, mesto i ko će od svih devojaka prisustvovati proslavi. Kuma je osmislila sve i uz pomoć ostalih devojaka uspela da realizuje vrlo drago i posebno druženje povodom mojih poslednjih devojačkih dana.

Da li su ti drugarice priredile neko iznenađenje?

Drugarice su mi priredile veliko iznenađenje, koje i danas pamtim. Sve su oganizovale tako da sam ja dobijala samo instrukcije koje sam trebala da ispratim. Sve je počelo oko 20 h, kada su me zamolile da budem kompletno spremna i da čekam njihove dalje instrukcije.

Prvo mi je stigla poruka da odem na facebook i pročitam poruku koju  su mi pripremile. Tamo sam pronašla divnu poruku sa videom, koja me je raznežila.

Dok sam čekala na dalja uputstva, one su u drugoj sobi sve postavile i pripremile, gde je prvi deo žurke i planiran. Pozvale su me da im se pridružim i verujte mi da sam bila oduševljena, jer su sve to pripremile meni u čast. Da napomenem, da su u celoj pripremi učestvovale drugarice, sestre, mama i tetka, što mi je dodatno bilo drago.

Koji detalji su ti bili najinteresantiji?

Bila sam fascinirana prizorom. Sve su bile doterane i imale su na glavi rozu traku sa cvetom, koja je na neki način simbolizovala ceo ovaj događaj. Na stolu su stajali mafini, šampanjac i kristalne čase obavijene satenskim trakama. Zanimljivo je to što su sve trake bile roze, a moja bela. Svaki detalj je bio pažljivo odabran. Dobila sam i divne poklone i naravno veo koji mi je kuma stavila, kako bi istakli mene kao buduću mladu. Za poklon sam dobila Narodni kuvar i album ispunjen njihovim slikama i porukama. Žurka je svečano počela otvaranjem šampanjca, pa poklona, a kasnije smo slavlje nastavile u jednoj pivnici.

Šta se tebi najviše dopalao?

Sve mi se jako svidelo, jer su se pobrinule za svaki detalj. Bilo je veselo i lepo. Jako dugo sam bila pod utiskom. Verujem da svaka devojka želi da taj dan bude posvećen samo njoj, da se oseća posebnom i da bude okružena najdražim prijateljicama i porodicom.

Pogledajte delić atmosfere sa Ivanine devojačke večeri

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-2

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-6

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-1

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-9

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-3

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-10

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-12

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-8

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-11

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-14

primer-devojacke-veceri-ivana-kazanegra-4

Pogledajte kako je izgledalo Ivanino venčanje.

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović