Kreativna prosidba u Kovačici

Datum: 17. 05. 2014. Kategorije: Prosidba i veridba, Vaše venčanje, Ceremonija, Venčanje

Kao dokaz da još uvek ima romantičnih momaka koji bi učinili sve za svoju devojku, pripremila sam za vas jedanu zanimljivu prosidbu. Ivan je odlučio da iznenadi svoju devojku Vesnu i uloži malo više truda u celu pripremu, jer je samo malo potrebno da izmamite najlepši osmeh svojoj devojci. 

Kako su tekle pripreme za prosidbu

Da li si sam osmislio prosidbu i koliko prijatelja ti je pomoglo u celoj organizaciji?

Moja prvobitna ideja je bila malo drugačija, ali u razgovoru sa jednim prijateljem osmislili smo da izgleda upravo ovako. Polako sam krenuo da pripremam događaj, ali kako bi sve ispalo po planu, morao sam da uključim i svoje prijatelje. Kad sve saberemo, jedanest mojih najbližih prijatelja je bilo uključeno u celu organizaciju. Jedan od njih je u fotošopu pripremao izgled plakata, drugi pregovarao sa štamparijom, treći je bio zadužen da na sam dan iskoordinira događaj, četvrti (njen brat) je "ukrao" njen prsten koji ne nosi (kako bi znao veličinu), peti je bio zadužen za nabavku klope koju smo posle spremali (specijalitet od divljači)... 

Koliko si vremena imao na raspolaganju da sve to pripremiš?

Konačnu odluku o prosidbi sam doneo u vreme Uskrsa, tako da sam imao oko mesec dana da sve pripremim. Prvo sam počeo sam da pripremam sve, pa sam onda uključio i prijatelje. Lokacija je odabrana zato što taj park simolizuje naše poznanstvo i početak zabavljanja. Upoznali smo se preko NVO Kluba studentske omladine, gde smo zajedno sa celom ekipom koja je učestvovala u prosidbi, napravili taj park. Na tom mestu smo se i prvi put poljubili, tako da je taj park bio savršena opcija za prosidbu.

Kako si došao na ideju da sve to zabeležiš i gde si pronašao inspiraciju?

Ideja o snimanju događaja nije bila moja, to mi je ponudio prijatelj koji je učestvovao u celoj organizaciji. On radi u lokalnoj radio televiziji opštine Kovačica, kamerman je, ima svoju kameru i bavi se time, a jako je kreativan. Ja sam naravno prihvatio njegovu ponudu sa oduševljenjem.

Kakvi su utisci tvoje, sada već verenice?

Po njenjim rečima, ona o ovakvoj prosidbi nije ni sanjala. Bila je prijatno iznenađena. Svakodnevno priča o tom danu, a na njenom licu je iscrtan iskren osmeh.

Kako Vesna kaže: "Ovakvo nešto se može smisliti samo jednom u životu i svakoj devojci bi poželela ovakvu prosidbu."

Ono što je najbitnije je da joj niko nije izdao šta spremamo i zbog toga je iznenađenje u potpunosti uspelo.

Pogledajte kako je izgledala prosidba i kakvo iznenađenje je Ivan pripremio za svoju devojku

Uz reči poznate pesme Aleksandre Radović..."čuvaj moje srce"...rekla je DA!

4.7/5 ocena (3 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović