14 mesta na kojima možete organizovati vaše venčanje - I deo

Datum: 16. 03. 2014. Kategorije: Inspiracija, Saveti oko organizacije, Saveti, Prostor i dekoracija

Planiranje venčanje je posao koji zahteva kreativnosti, puno uloženog vremena i donošenje važnih odluka kako bi se došlo do željenog cilja. Kada odlučite da se upustite u ovakve pripreme obavezno se dobro organizujte i istražite savete koji će vam pomoći da ne ponavljate greške na koje su druge mlade nailazile. Pogledajte savete koji sam pripremila za vas u tekstu "zadataci pre venčanja" a koji će vam pomoći kod prvih koraka u planiranju. Jedna od glavnih stavki je da pronađete prostor gde će se vaše venčanje održavati.

Pogledajte predloge koji vam mogu pomoći da se odlučite za neko mesto kojeg se možda ni ne bi setili.

Možete organizovati venčanje:

U restoranu ili u sali za venčanja

Restoran je mesto za koje se većina mladenaca u Srbiji odlučuje kad planiraju svoje venčanje. Pored same navike da mladenci biraju restoran, on ima i svoje prednosti, jer vam je pored prostora za vaše slavlje obezbeđena hrana i piće, kao i usluge konobara koji će biti gostima na usluzi. Sala za venčanje se razlikuje od restorana što pored prostora koji vam stoji na raspolaganju postoji mogućnost da nećete imati obezbeđene ostale usluge.

14-mesta-za-održavanje-venčanja-3-2

U kafiću ili klubu

Ukoliko organizujete manju proslavu ili svadbenu žurku za svoje prijatelje, možete se odlučiti za neki kafić, klub ili diskoteku koji omogućavaju izdavanje prostora. Prednost je to što ćete imati obezbeđeno piće i usluge konobara a što se tiče hrane možete pronaći neki ketering koji će biti odličan za ovakav vid proslave.

Na plaži ili pored reke

Ukoliko ste ljubitelji vode i prirode ovo može biti zanimljivo mesto za vaše venčanje. Plaža ili obala reke je mesto gde možete da organizujete tematsko venčanje i da budete originalni. Imaćete divan pogled, prirodno okruženje i moćićete da uživate u zalasku sunca, a za ostale detalje ćete morati dodatno da se pozabavite.

14-mesta-za-održavanje-venčanja-1

Na putovanju

Ako volite da putujete i radije bi sav novac koji bi izdvojili za svadbu uložili u neko putovanje o kojem maštate, ovo je odlična opcija za vas. Možete otputovati sami ili možete organizovati putovanje za vas i vaše kumove. Budite originalni i iskoristite ovu priliku da se uzmete u zemlji vaših snova. Prednost je to što ćete imati dovoljno novca da uživate u nekom restoranu i nećete morati da ulažete mnogo vremena u celu pripremu.

Na brodu

Mnogima je ovo mesto zanimljivo ali malo ko se usudi da organizuje venčanje na brodu. Ukoliko brod i plovidba zauzima važno mesto u vašem životu ili prosto želite da probate nešo drugačije, onda je ovo odlična prilika da svoje DA izgovorite baš na ovakvom romantičnom mestu. Možete uživati u pogledu i vožnji, a imate tu privilegiju da zajedno sa vašim gostima proslavite vaš dan u okruženju koje će vam pružiti intimu. Jedna od prednosti je što vaši gosti sigurno neće otići ranije sa proslave.

14-mesta-za-održavanje-venčanja-2

Na splavu

Splavovi su veoma popularni za održavanje svadbene proslave, jer se nalaze na vodi i pružaju divan pogled. Prednost splava je što imate kompletnu uslugu vezanu za posluženje, nalazite se u ugodnom prostoru a ipak ste na domak prirodi. Ako ste ljubitelji splavova i često ih posećujete, ovo može biti odličan povod da organizujete veselje koje slavi vašu ljubav.

Na izletištu

Ukoliko želite da vaše venčanje proslavite pod vedrim nebom, onda je izletište jedna od odličnih opcija za vas. Istražite koja su to izletišta koja bi odgovarala vašim potrebama i raspitajte se o mogućnostima da iznajmite prostor za taj dan. Možete iznajmiti šator koji je danas veoma popularan i modernog dizajna, kao i stolice, stolove i ostali propratni materijal. Naravno, za hranu i piće ćete morati nekog dodatno da angažujete, kao i konobare koji će biti tu da se pobrinu da gosti budu usluženi.

14-mesta-za-održavanje-venčanja-4 

Nastavak možete pročitati u novom postu.. 14 mesta na kojima možete organizovati vaše venčanje - II deo

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović