Predlog za savršen medeni mesec: Provedite najlepše trenutke u čarima prirode Srbije

Datum: 31. 05. 2016. Kategorije: Inspiracija, Medeni mesec

Ukoliko planirate da posle naporne pripreme venčanja priuštite sebi jedan divan odmor i relaksaciju u prirodni, verujem da ćete ovu ponudu pronaći i te kako interesantnom. Pogledajte naš predlog za vaš savršen medeni mesec u Srbiji. 

Turistički kompleks Klub Budimlija se nalazi na 5km udaljenosti od Loznice na padinama planine Gučevo. Okružen je predivnom prirodom koja je nesebična.

U sklopu kompleksa se nalaze dve vile za smeštaj gostiju, kao i jedan bungalov ( ukupan kapacitet je 62 ležaja - bez pomoćnih kreveta). Poseduju dva apartmana i 15 soba - dvokrevetnih 10 i jednokrevetnih sa francuskim krevetom 5.

Turistički-kompleks-Klub-Budimlija

Pored smeštajnog dela, središnje mesto zauzima otvoreni bazen, zatim sportski tereni za fudbal, odbojku, rukomet, košarku, dečija igraonica na otvorenom, restoran, bar, a imaće i mini akva park u ponudi za najmlađe goste na leto. U neposrednoj blizini objekta, na 2 km udaljenosti, se nalazi vodopad visine 7m. Možete uživati u šetnji do njega i nazad, kao i u šetnji po okolini. Okruženi su zelenilom, te je ovo prava oaza za gradske ljude.

U planu im je opremanje sa dodatnim sadržajem ( rent a bike, trim staza - koja je u fazi izgradnje/izrade, i drugo ). Imaju i projekat za naredne godine - za koji veruju da će biti pravi bum na našem tržistu sa jedinstvenom ponudom, a do tada možete uživati u trenutno aktuelnom sadržaju.

Pogledajte jedinstvenu ponudu koju su pripremili za vas, dragi mladenci.

Medeni-620

Ukoliko ste zainteresovani za naš predlog, pogledajte detaljniju ponudu ili pozovite na Tel: 015/891-477 , Mob: 065/8818-058

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović