Predlozi modne blogerke: Haljine za venčanje od kojih zastaje dah

Datum: 18. 07. 2014. Kategorije: Moda i stil, Saveti za goste, Inspiracija, Saveti

Pogledajte dva modela haljine koje nam je pripremila modna blogerka Jovana Bovan, poznata po svom modnom blogu Cipelica štiklica. Ukoliko želite da odaberete haljinu za venčanje, a niste sigurne koja opcija je idealna za vas, odlučite se za jednu od ove dve haljine koju smo izdvojile za vas i saznajte koje su prednosti ovih modela.

predlozi-modne-blogerke-haljine-za-vencanje-3

1. Kraljevsko plava uska haljina

Ovaj model uske haljine iznad kolena je idealan za isticanje konture vašeg tela. Ako želite da ostavite perfektan utisak savršeno stilizovane devojke, onda je ova haljina idealna za vas. Haljina priliči i devojkama i ženama, jer je njen kroj vrlo diskretan, ali u isto vreme ističe sve vaše obline. Haljina je jednostavna, ali je zanimljiv gornji deo čini elegantnom i neobičnom i daje neodoljivu notu.

Jovana je stilizovala ovu haljinu sa zlatnim detaljima poput kaiša, torbice i sata, dok je odabrala cipele u crnoj boji kako bi cela kombinacija bila idealna za venčanje. 

Prednost je to što je kasnije možete nositi i na poslovne sastanke ili večernje izlaske, dovoljno je samo da je malo drugačije stilizujete manje ili više upadljivim detaljima po vašem ukusu.

predlozi-modne-blogerke-haljine-za-vencanje-1

 Cipelica-štiklica i plava haljina

2. Crvena peplum haljina

Crvena haljina iznad kolena sa vrlo popularnim detaljem je must have, a mnoge devojke i žene su je prihvatile kao obavezan modni trend. Modeli poput ovog su vrlo praktični, a i ženstveni što mnoge devojke žele i da postignu kada biraju kombinaciju za venčanje. Ova haljina je takođe jednostavnog kroja, ali je jedinstvena zbog detalja oko struka koji čini da svaka devojka dobije savršenu figuru. Odlična je za skrivanje nedostataka i isticanjem struka. Pošto je crvena boja sama po sebi upečatljiva nije vam neophodno mnogo da uspešno stilizujete ovu haljinu.

Jovana je odabrala neobične cipele sa zebra printom i jednostavnu crnu torbicu kako bi razbila monotoniju. 

Prednosti haljine su što je isto možete iskoristiti za poslovne sastanke, ali i druge događaje i proslave. Crna kožna jakna i naočare će joj dati posebnu draž, što možete videti i na fotografijama.

predlozi-modne-blogerke-haljine-za-vencanje-2

 Cipelica-štiklica i crvena haljina

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović