Trend za letnje venčanje: Pletenica u obliku krune

Datum: 10. 06. 2014. Kategorije: Frizura i šminka, Inspiracija

Frizure su uvek podložne novim trendovima koji nam dolaze sa zapada. Ovog puta vam predstavljam frizuru koja je nastala kombinacijom tradicionalnog i modernog.

pletenice-kao-kruna-za-mladu-7

Krune su uvek bile detalj koji su mlade koristile kako bi ukrasile svoju frizuru. Iako ovaj detalj vezujemo za kraljevske svečanosti, mnoge mlade ga i danas rado biraju. Poznato je da su devojke pre mnogo vekova vezivale svoje duge kose u pletenice i tako ovu tehniku koristile za pravljenje svojih frizura.

Ovaj trend je nastao kao kombinacija ove dve ideje. Pletenica koja se prostire iznad čela dobila je efekat krune, koju možete i ukrasiti sitnim svetlucavim šnalicama, cvećem ili drugim detaljima. 

pletenice-kao-kruna-za-mladu-4

Prednosti ovakve frizure su to što vam kosa neće biti na licu i tako smetati, pogotovu ako je izuzetno toplo ili vetrovito vreme. Dobićete efekat krune, koja unosi elegantnu notu u ceo vaš stajling, a koja priliči jednoj mladi. 

Naučite kako da napravite ovu frizuru u par koraka...

pletenice-kao-kruna-za-mladu-10

Izvor slike: oncewed

Ukoliko vam se dopada ova frizura i želite da imate sličnu na dan svog venčanja, obavezno isprobajte neke od ovih frizura i na taj način ćete se uveriti u to da li je baš ona idealna za vas.

Pogledajte još nekoliko primera kako možete nositi ovu frizuru na dan svog venčanja

pletenice-kao-kruna-za-mladu-6

pletenice-kao-kruna-za-mladu-2

pletenice-kao-kruna-za-mladu-3

pletenice-kao-kruna-za-mladu-1

pletenice-kao-kruna-za-mladu-5

Pogledajte veliki izbor frizura koje smo takođe izdvojili za vas, a mogu vam poslužiti kao inspiracija.

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović