Moda i stil: Taya leptir mašna kao neizostavni modni detalj

Datum: 10. 12. 2014. Kategorije: Moda i stil, Saveti za mladoženju, Saveti za goste, Inspiracija, Saveti

Večito pitanje mnogih devojaka, pa i muškaraca je...Šta obući za venčanje? Ako se smejete, verovatno ste se i vi našli u sličnoj situaciji.

Što se tiče muškog roda, verujem da tu nema puno polemike i da je čest odabir upravo odelo ili neka jednostavnija kombinacija, koja često zahteva određene detalje kako bi se postigao elegantan efekat koji se i očekuje za ovakvu vrstu svečanosti. Poslednjih par nedelja mi je posebnu pažnju skrenuo jedan detalj, koji je, na moje pozitivno iznenađenje, uspeo da postane neizostravni deo modne kombinacije sve većeg broja muške, ali tako i ženske populacije.

taya-leptir-masne-2

Leptir mašne su ponovo zavladale kao univerzalni modni dodatak i postale pravi hit među mladima. U želji da vam predstavim ovaj novi trend odabrala sam nekoliko primera koji će vam definitivno dočarati koliko jedna kvalitetna i originalna leptir mašna može da utiče na vaš stajling

taya-leptir-masne-10

taya-leptir-masne-27

Leptir mašne ne moraju biti klasične i to je ono što mi je skrenulo posebnu pažnju na ovu kolekciju. Mašne ne samo da su drugačije, nego prate svetske trendove, a prave se u Srbiji. Poznate su pod imenom Taya bowties, a kreiraju ih četiri devojke koje su pronašle idealan način da izraze svoju kreativnost i naprave originalne modele. 

Za sve ljubitelje leptir mašni, predstavljam jednu neobičnu i elegantnu kolekciju

taya-leptir-masne-24

Evo nekoliko kombinacija koje će vam pomoći da uparite svoju leptir mašnu sa odgovarajućom košuljom.

 taya-leptir-masne-22

taya-leptir-masne-25

Najzanimljiviji deo je što u njihovoj ponudi možete pronaći leptir mašne za decu,

 taya-leptir-masne-12

...pa i vaše najdraže kućne ljubimce.

taya-leptir-masne-26

Njihov moto je:

"Osmeh na licu, diskretna tašna i Taya leptir mašna"

Ukoliko želite da nabavite jedan primerak za sebe ili vama dragu osobu, možete pogledati sve postojeće modele i poručiti istu na Taya facebook stranici.

5.0/5 ocena (2 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović