Rustični detalji kao dekoracija za vaše venčanje

Datum: 15. 05. 2014. Kategorije: Tematsko venčanje, Inspiracija

Često se spominje termin -Rustično- i mnogi nailaze na problem kada žele da ga jasnije definišu. Pošto se danas sve češće mladenci opredeljuju za ovakav vid dekoracije na svom venčanju, potrudiću se da vam bliže objasnim ovaj termin i ponudim zanimljive savete.

rusticni-detalji-za-vencanje

Rustično venčanje spada u tematsko venčanje koje može da predstavlja mnogo toga, ali se najviše odnosi na prirodne elemente. Prednosti su to što se venčanje može organizovati i u nekom zatvorenom prostoru iako je mnogo lepše i bolje ako se odlučite za venčanje na otvorenom.

Odličan predlog je da odaberete mesto kao što je vikendica, salaš ili neka zanimljiva vinarija...

Zatvoren prostor

Ukoliko je taj prostor koji ste izabrali moderniji, važno je da unesete detalje koji će stvoriti tu rustičnu atmosferu. Ubacite detalji od drveta, kamenčiće ili napravite oblike od pruća ali sve to upotpunite prirodnim cvećem, lišćem ili iskoristite poljsko cveće i voće. Unesite detalje kao što su raznobojne ikebane i venčići, drvene posude...a sveće će učiniti da sve to dobije posebnu draž. Ubacite detalje kao što su drvene činije popunjene voćem u kojem će gosti moći da uživaju. Napravite drvo želja od grančica koje ćete povezati kanapom. 

Venčanje na otvorenom

Ako se odlučite za venčanje na otvorenom, iskoristite prirodnu lepotu i nemojte dodavati previše stvari, jer je prirodno okruženje dovoljno lepo za sebe. Unesite zanimljive detalje skladno prostoru gde se održava ceremonija. Napravite drvene table na kojima će se nalaziti važne informacije koje želite da prenesete gostima. Ukoliko imate drveće oko sebe iskoristite tu prednost i okačite puzavice od cveća koje ste pre toga privezali za konopac, napravite mašne od starog džaka, poređajte oko njega buradi sa cvećem ili samo pobacajte latice. Napravite zanimljiv putokaz od drvenih znakova ili iskoristite grančice i cveće kao ivičnjak koji će voditi do mesta gde će se održavati slavlje. Okačite lampione koji će u večernjim satima napraviti romantičnu atmosferu.

Budite domišljati a većinu inspiracije možete pronaći u ovom postu u vidu slika koje sam pripremila za vas.

Pogledajte predloge kako da vaše venčanje dekorišete rustičnim detaljima

rusticni-detalji-za-vencanje-13

rusticni-detalji-za-vencanje-3

rusticni-detalji-za-vencanje-11

rusticni-detalji-za-vencanje-1

rusticni-detalji-za-vencanje-15

rusticni-detalji-za-vencanje-5

rusticni-detalji-za-vencanje-16

rusticni-detalji-za-vencanje-4

rusticni-detalji-za-vencanje-17

rusticni-detalji-za-vencanje-10

rusticni-detalji-za-vencanje-7

rusticni-detalji-za-vencanje-12

rusticni-detalji-za-vencanje-2

rusticni-detalji-za-vencanje-19

rusticni-detalji-za-vencanje-14

rusticni-detalji-za-vencanje-18

rusticni-detalji-za-vencanje-6

Ukoliko vas zanimaju druge teme koje možete iskoristiti za vaše venčanje, pogledajte naše predloge i inspiraciju.

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović