Marketing ponuda

marketing-ponuda-01

Portal Korak do venčanja ima za cilj da unapredi proces planiranja venčanja, da pruži inspiraciju i savete koji će pomoći mladencima oko organizacije. Želimo da budućim mladencima i svima koji učestvuju u planiranju venčanja, pružimo sve neophodne informacije na jednom mestu koje će svima biti dostupne u svakom trenutku. 

Ukoliko se bavite delatnošću koja je vezana za venčanje, a želite da se vaše poslovanje promoviše na našem portalu, možete nas kontaktirati putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. za detaljnije informacije.

Zašto da se oglašavate na Portalu Korak do venčanja:

  • Zato što je ovo Portal o venčanjima koji se sastoji od baze korisnih informacija koje su informativnog i edukativnog karaktera, a vi želite da budete deo te baze koju će budući mladenci, rodbina pa čak i gosti pretraživati tragajući za konkretnim rešenjem.
  • Zato što je danas internet prisustvo od velike važnosti i zato što budući mladanci prvo tragaju za inspiracijom i savetima na društvenim mrežama i portalima kao što je ovaj.
  • Zato što je što smo za vrlo kratko vreme postali popularni, a posete, koje danas iznose oko 18.000 na mesečnom nivou, se povećavaju iz dana u dan.
  • Zato što imamo sve bolju poziciju na pretraživačima za mnoge ključne reči iz sfere organizacije venčanja.
  • Zato što pratimo trendove i pružamo koristan sadržaj i konkretne savete, što nas izdvaja od drugih.
  • Zato što želite da budete među prvima na koje će naši posetioci nailaziti prilikom pretrage adresara i tako najbolje predstaviti svoje usluge i proizvode našim čitaocima.

1507929 584185451676039 996883036 n

Način oglašavanja na portalu:

Upis u adresar 

Portal Korak do venčanja vam nudi opciju besplatnog upisa u adresar koji će vam omogućiti da se nađete u bazi firmi koje pružaju usluge i proizvode vezane za organozaciju venčanje. Potrebno je samo da unesete sve neophodne podatke u formular koji podrazumeva vaš kontakt, fotografiju koja će vas prezentovati i odabir odgovarajuće kategorije, a mi ćemo osigurati mesto za vas u našem adresaru.

***Obzirom da mladenci posećuju naš adresar kako bi pronašli kontakte firmi iz određenih oblasti za koju su zainteresovani, savetujemo vam da se što pre upišete u naš adresar kako bi vaš kontakt bio svim zainteresovanim klijentima na raspolaganju.

Ukoliko želite da se vaš kontakt nalazi među prvim u našem adresaru - kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. za više informacija.

adresar-3

Prezentacija

Portal vam nudi opciju da imate svoju mini prezentaciju, koja će pružiti posetiocima širu sliku o tome čime se bavite i koje usluge i proizvode pružate. Mini prezentacija se može kreirati po vašoj želji a može sadržati fotografije, tekst o vašoj delatnosti, snimak i mapu sa lokacijom vašeg poslovnog prostora. Ukoliko odaberete ovu opciju u adresaru će se nalaziti dugme pored vašeg kontakta sa natpisom DETALJNIJE, na čiji klik će se dolaziti do vaše prezentacije.

*** Kroz mini prezentaciju možete približiti svoje poslovanje našim posetiocima i svim zainteresovanim koji žele da saznaju više o vama, vašim proizvodima/uslugama i iskustvu. Mladenci se često raspituju o poslovanju određene firme, pre nego što se odluče da ih kontaktiraju ili angažuju, pa iz tog razloga prezentacija može biti idealan način da ubedite potencijalne klijente da odaberu baš vas.

prezentacija-03

Baner

Možete se takođe reklamirati putem banera, koji podrazumevaju postavku linkovane fotografije koja vodi direktno do vašeg sajta, facebook stanice ili PR teksta, na kojoj će se nalaziti vaša prezentacija ili proizvod/usluga koju želite da prezentujete našim posetiocima. Baneri se nalaze na desnoj strani bloga i ispod glavnog menija i vidljivi su na svim stranicama.

*** Zanimljiva i privlačna fotografija sa pozivom na akciju ili karakterističnim logotipom koji ukazuje na usluge i proizvode koje nudite mogu zainteresovati naše posetioce da kliknu na baner i saznaju više o vašoj ponudi. Na ovaj način možete dobiti nove kupce ili zainteresovane klijente.

Možete odabrati jednu od 2 vrste banera

baner-1-2

i

baner-2-2

ili kompletno brendiranje portala

brendiranje-portala-2

PR tekst

Pružamo uslugu pisanja PR tekstova koji ćemo objavljivati na našem portalu u vidu blog posta. Kroz PR tekst ćemo na kreativan način predstaviti vaše poslovanje i podići svest kod ljudi o postojanju usluga i proizvoda koje vi nudite na tržištu.

*** Kroz iskustvo smo videli da su ovakvi tekstovi vrlo interesantni našoj publici, jer na vrlo jedinstven način predstavljamo vaše usluge našim čitaocima. Pružamo im pre svega koristan sadržaj i zanimljive predloge za organizaciju venčanja i onda im u daljem tekstu predlažemo rešenje, a to su vaši proizvodi ili usluge koje želite da im  prezentujete. PR tekst je oblik blog posta koji zauvek ostaje vidljiv na našem Portalu i dostupan je svima u svakom momentu. Ovaj tekst sadrži ključne reči vašeg poslovanja, proizvoda i usluga koje nudite, koje kroz naš Portal postaju vidljive na svim pretraživačima. Na taj način vas klijenti mogu lakše pronaći, kucajući ključne reči za koje ste se vi rangirali na pretraživačima.

pr-tekst-2

Ukoliko želite da vam pošaljemo ponudu sa cenama naših usluga, potrebno je da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..