Dobro došli na portal Korak do venčanja

Mnoge devojke su imale period u svom životu kada su zamišljale svoje venčanje i maštale o tom danu, birale venčanicu koju bi obukle, pravile spisak gostiju u svojoj glavi i uživale u čarima savršene dekoracije. Verujem da svako od vas želi da taj dan bude savršen, ali takođe originalan i nezaboravan.

1507929 584185451676039 996883036 n

Portal Korak do venčanja ima za cilj da unapredi proces planiranja venčanja, da pruži sve neophodne informacije koje će biti svima vama dostupne u svakom trenutku, ali i da vam olakša pretragu i pomogne da stupite u kontakt sa firmama koje će svoje usluge i proizvode prezentovati na jednom mestu - adresaru. Jednim klikom na portal Korak do venčanja i pronaćićete se u svetu koji nudi mogućnost da iz svoje sobe i na svom računaru organizujete svoje venčanje, uz mnogo manje truda i stresa.

Na sve vaše nedoumice i pitanja možemo pronaći odgovor, ukoliko se on već ne nalazi na portalu. Budite slobodni i pošaljite pitanja na koje bi želeli da imate odgovor.

korak-do-vencanja-cover-slika-2

Na Portalu možete pronaći veliki izbor inspiracije. Bilo da volite elegantno ili vintidž venčanje, ili ste pre za neformalno venčanje bez običaja i tradicije. U ovom kreativnom kutku ćete pronaći ideje za vaše venčanje i to posebno u kategoriji Inspiracija, koja će vam pružiti sve...od ideje za venčanicu, frizuru, dekoraciju, pa sve do odabira destinacije za medeni mesec.

Ono što je nezaobilazno jesu svakako savete i zanimljivosti koje će vam pomoći da ceo proces planiranja i organizacije venčanja prođe bez mnogo napora. Uz malu pomoć opcije Organizacija, uspećete da sve konce držite u svojim rukama i da svoje venčanje dočekate spremni i nasmejani.

Kada vam zatrebaju informacije vezane za salu, muziku ili gde možete pronaći idealnog fotografa, obavezno poseti naš Adresar i uz laku navigaciju pronaćićete željene rezultate.

Sve važne informacije vezane za sam čin venčanja, od potrebne dokumentacije do načina zakazivanja, možete pronaći u kategoriji Ceremonija

Trudimo se da pratimo sve trendove i događaje na temu venčanja, pa u kategoriji Vesti i Venčanja, možete pročitati zanimljivosti koje smo posebno izdvojili za sve ljubitelje venčanja poznatih kao i vaših venčanja.

korak-do-vencanja-cover-slika-1

Moj savet je... budite originalni, organizujte svoje venčanje u skladu sa vašim verovanjima i željama. Napravite da taj dan bude prepoznatljiv po vama i uživajte u njemu , jer na taj dan vi proslavljate vašu ljubav i početak zajedničkog života.

Marijana