Organizacija venčanja

Organizacija venčanja je vrlo obiman i zahtevan posao koji podrazumeva dobru pripremu. Potrebno je da na vremem počnete sa organizacijom i da sakupite sve neophodne informacije koje će vam pomoći u kreiranju plana i programa. Kako bi vam uštedeli vreme i trud, napravili smo korisne spiskove i smernice koje će vam olakšati ceo proces organizacije.

organizacija-vencanja

Planiranje venčanja

Počnite sa pripremama minimum par meseci pre samog datuma, a godinu dana je idealno ukoliko želite da osigurate rezervaciju sale, muzike, i ostalih usluga. Ovde se nalazi detaljan spisak svega što može da vam zatreba u procesu organizacije venčanja. Potrebno je samo da kliknete na linkove.

Sačuvajte ovaj dokument u PDF formi, klikom na link.

Budžet za venčanje

Kako bi vam pomogli da steknete uvid u to koliko će vas vaše venčanje koštati, pripremili smo korisne tabele za izračunavanje budžeta, koje će vam pomoći da sagledate sve troškove, pa čak i one kojih se ne bi setili sve do trenutka kada vam zatrebaju. Klikom na link možete pruzeti tabele u excel i PDF dokumentu.

  • Kalkulator budžeta za venčanjeExcel / PDF )
  • Orijentir troškova za venčanje ( Excel / PDF )

Spisak gostiju

Pravljenje liste zvanica je jedna od prvih obaveza prilikom organizacije venčanja i za mnoge mladence stresan posao. Kako bi vam olakšali posao pripremili smo tabelu u koju možete zapisati sve neophodne informacije vezane za vaše goste, od adrese, broja telefona, poslatih pozivnica pa do slanja zahvalnica.