3 predloga za posluženje koja će oduševiti vaše goste

Datum: 24. 01. 2015. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Venčanja su svečanosti koja po nekom nepisanom pravilu "podrazumevaju" određenu vrstu posluženja. Kako danas, veliki broj mladenaca bira klasičan meni i tortu za svoje venčanje, mnogo mi se dopala ideja da potražim nešto potpuno drugačije. Na našem tržištu sam uspela da pronađem vrlo interesantne predloge, a NS Slatki Snovi imaju vrlo neobičnu ponudu koju želim da vam predstavim.

Prvenstveno, moj savet je da osmislite svoje venčanje po svom ukusu, ali takođe i da unesete neke promene koje mogu taj dan učiniti interesantnijim kako vašim gostima, tako i vama. Jedna od opcija jeste baš odabir jedne od ovih neobičnih poslastica ili zajedničke zdravice, kojom će se svi gosti oduševiti.

Sampanjac-kupa-velika-001

Neka vaša prva zdravica bude posebna i drugačija uz Šampanjac kupolu

Ukoliko organizujete elegantno venčanje i želite da pružite vašim gostima odličan provod i savršen ugođaj, važno je da pažljivo osmislite ceo program za dan vašeg venčanja. Vaši gosti će biti oduševljeni ako ih uključite u svoju prvu zdravicu kao venčani par, zato je jedna od naših preporuka da ih iznenadite baš ovakvom Šampanjac kupolom. Ona će svojim izgledom privući interesovanje vaših gostiju, a svi prisutni koji žele i vole šampanjac će moći da se posluže i nazdrave vašem braku.

Sampanjac-kupa-velika-006

Sampanjac-kupa-velika-007

Poslastica u vidu čokoladne fontane koju niko neće zaobići

Ukoliko ne želite klasičnu mladenačku tortu ili materinu pogaču, možete se odlučiti za ovu, takođe ukusnu opciju, koja sve više postaje izbor na modernim venčanjima, a podrazumeva čokoladnu fontanu i ukusne slatkiše i voće. Čokoladna fontana je atrakcija samo po sebi i privućiće sve sladokusce koji vole da probaju nešto drugačije. Postavite ovu kreativnu dekoraciju na nekom prometnom i pristupačnom mestu i dozvolite svojim gostima da se posluže i osveže kada njima prija i odgovara, ili pak poslužite ovo kao iznenađenje posle večere.

Fontana-025

Fontana-009

Slatki ili voćni sto kao neizostavno posluženje za vaše goste

Ukoliko ste se ipak opredelili za mladenačku tortu, moj savet vam je da se odlučite za slatki ili voćni sto, koji je takođe odličan način da se vaši gosti malo zaslade i osveže. Obezbedite jedan kutak na vašem venčanju za one koji više uživaju u voćnim zalogajima. Ovo je sve popularnija ideja koju mladenci biraju kao neizostavnu na svom venčanju. Mnogi gosti ne vole klasične torte ili slatko, pa će im ovakav vid dezerta biti odlična zamena. 

Vocni sto 004

Vocni sto 008

Poslednje dve opcije koje podrazumevaju keksiće, čokoladu i voće će biti najinteresantniji za one najmlađe na vašem venčanju. 

***Ako želite da priredite svojim gostima slatki poklončić sa kojim će moći odmah da se zaslade ili da ga sačuvaju kao uspomenu, onda vam predlažem ove male slatke zalogaje. Praline su vrlo dekorativne, a spadaju u slatkiš koji mnogi vole, pa ćete tako uspeti da zadovoljite ukuse kod većine gostiju.

praline  

Ove tri opcije možete potražiti u NS Slatki Snovi i ulepšati svoje venčanje ovim ukusnim iznenađenjima. Više informacija možete dobiti i na broj telefona 064/4498-623.

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović