Ako želite nezaboravno slavlje na vašoj svadbi angažujte jedan od najtraženijih tamburaških bendova “ADIO”

Datum: 03. 06. 2016. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Svadbeno veselje je dan koji se pamti po dobrom provodu za koji je često najviše zaslužna muzika.

Vrlo je važno uložiti trud i vreme u odabir kvalitetnog benda koji će nabolje odgovoriti na vaše zahteve i želje. Idealno je kada bend može da obezbedi veselu atmosferu za vaše goste i da njihova ponuda i repertoar odgovaraju i vašim muzičkim afinitetima. Kako bi vam pomogli u potrazi za jednim takvim bendom, predlažemo da pogledate naš predlog u nastavku teksta.

Preporučujemo jedan od najtraženijih tamburaških orkestra za svadbe, bend “Adio”

tamburasi-adio-orkestar-1-620

Bend “Adio” je trenutno jedan od vodećih tamburaških orkestra na ovim prostorima kada se traži dobra i profesionalna muzika za slavlja, proslave i svadbe. Novi Sad, Beograd, Zemun, Kraljevo, Niš i mnogi drugi gradovi i mesta su neprestano dugi niz godina unazad domaćini njihovih nastupa. 

Danas, posle više od dve decenije neprekidnog rada, tamburaški orkestar “Adio” ima 5 stalnih članova, i nekoliko pridruženih koji prema zahtevima konkretne situacije upotpunjuju orkestar. Poseduju odlične instrumente i dodatnu opremu kao što je AKG bežično ozvučenje vrhunskog kvaliteta, tako da, bilo da se radi o slavlju sa 20 ili 300 zvanica, sjajan kvalitet zvuka neće izostati.

U nameri da unaprede njihovu muzičku ponudu, odnedavno su u koncepciju ozvučenog tamburaškog orkestra ubacili i novitet na ovim prostorima, to jest pojačanje – Mileta Maletina sa Roland TD-7 bubnjevima. Novi bubjar proširuje njihov dosadašnji muzički repertoar, daje puniji i kvalitetniji zvuk i pravi svako veselje jedinstvenim i nezaboravnim događajem koji se dugo pamti.

tamburasi-adio-orkestar-3

Na ovaj način su postali prvi tamburaški orkestar na ovim prostorima koji pored dve harmonike u svom sastavu ima i bubnjara, a da time nije narušio originalnu i tradicionalnu koncepciju tamburaškog zvuka i repertoara na koji su svi navikli.

Njihov repertoar vesele narodne muzike i prelepih narodnih pesama učiniće da Vaš najsrećniji dan postane događaj koji će svi dugo pamtiti. Poslušajte nekoliko numera snimljenih na njihovim gostovanjima, a na njihovom sajtu, takođe, možete pogledati fotografije  sa njihovih mnogih nastupa.

Osim po pitanju muzičkog repertoara, u mogućnosti su da Vam izađu u susret i po pitanju uniformi. Imaju nekoliko varijanti uniformi kako bi mogli biti obučeni na Vašoj svečanosti i na taj način se uklopiti u vaš odabrani stil i dodatno ulepšati vaše veselje svojom pojavom i nastupom. 

*Takođe, ovaj tamburaški orkestar možete odabrati i za ispraćaj mlade ili okupljanje svatova kod mladoženje i da na taj način vaše zvanice prijatno dočekate lepim i veselim zvukom tambura.

Ukoliko vam treba muzika za svadbu ili bilo kakvu drugu svečanost, kontaktirajte ih na tel. 064/11-507-12 i u najkraćem mogućem roku saznajte sve što Vas zanima vezano za njihov angažman.

tamburasi-adio-orkestar-620

5.0/5 ocena (2 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović