Gde iznajmiti venčanicu snova po vašoj meri i neverovatnoj ceni?

Datum: 23. 07. 2015. Kategorije: Saveti za mladu, Saveti

Ako ste započeli organizaciju venčanja i tragate za savršenom venčanicom, onda ste na pravom mestu. Želim da vam pomognem da pronađete svoju venčanicu iz snova i sagledate sve opcije koje se nalaze a tržištu.

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-10

Venčanica je posebna haljina kojoj se svaka mlada raduje i o kojoj mašta još od ranog detinjstva. Iako prosečna mlada obiđe samo par salona pre nego što pronađe onu pravu venčanicu, ona dosta vremena provede razmišljajući o toj haljini i to mnogo pre samog venčanja.

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-3

Internet je prepun zanimljivih modela venčanica koje nas svakodnevno inspirišu i navode da razmatramo nove i drugačijih modela. Potrebno je da se izborite sa toliko informacija i predloga kojima vas svakodnevno zasipaju društvene mreže i odaberete one venčanice koji odgovaraju vašem ukusu, građi tela, a pri tome se uklapaju u vašu zamisao.

Važno je da pre nego što odete do bilo kog salona venčanica, istražite sve postojeće modele koji dolaze u obzir i saznate koji krojevi haljina odgovaraju vašoj figuri. Tek onda posetite salone i isprobajte što više venčanica koje vam se dopadaju, kako bi mogle da sumirate utisak.

Možete pogledati neke naše predloge modela venčanica i odštampati modele koji su vam ušli u uži izbor i sa njima otići do salona gde ćete lakše objasniti prodavcima za koje modele ste konkretno zainteresovani. 

Modeli salona Tina

salon-vencanica-tina-zrenjanin-modeli-vencanice-za-iznajmljivanje-sivenje-po-meri-nase-zadovoljne-mlade-1

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-7

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-9

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-6

Tog posebnog dana sve mi želimo da blistamo i istaknemo ono najbolje na nama. U mnogim salonima venčanica postoje modeli raznih poznatih i onih manje poznatih dizajnera koji vam stoje na raspolaganju za iznajmljivanje, ukoliko ste naravno na vreme počeli sa razgledanjem i rezervisali odabranu venčanicu.

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-4

salon-vencanica-tina-zrenjanin-modeli-vencanice-za-iznajmljivanje-sivenje-po-meri-nase-zadovoljne-mlade-2

Prvi problem na koji možete naići prilikom probanja venčanice jeste što ona može biti suviše velika za vas i potrebno je raditi dodatne ispravke kako bi ista odgovarala vašoj visini i oblinama. Takođe, problem kod iznajmljivanja venčanica jeste što iznajmljujete venčanicu koju je neko pre vas već nosio, možda i nebrojeno puta. Ukoliko želite da izbegnete ove probleme, razmislite o tome da sašijete venčanicu po meri u jednom od najstarijih salona venčanica koji se uspešno bavi izradom venčanica još od 1984. godine.

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-5

Ukoliko želite posebnu uslugu o kojoj svaka mlada mašta, predlažem vam da posetite ovaj salon venčanica koji je već dugo godina na tržištu i svakodnevno iznajmljuje i šije po meri neverovatne modele venčanica o kojim samo možete da sanjate. 

Ako ste kao i ja, i imate neke posebne želje i želite da vam venčanica bude kao salivena, onda i vi stavite ovaj salon na svoj spisak i pogledajte šta sve to nude. 

Ono što bi posebno izdvojile jeste da salon venčanica Tina ima posebnu ponudu na koju nisam imala prilike da do sada naletim i koja savršeno odgovara mojih zahtevima i željama. 
Šiju venčanice po želji i meri, a potrebno je samo da odštampate fotografiju sa modelom venčanica, skicirate model ili im lično objasnite sve detalje koje želite da se nalaze na venčanici.

Ovu uslugu možete dobiti po vrlo povoljnim i konkurentnim cenama, a venčanicu vam mogu sašiti i za rekordnih 24 h, ukoliko je to neophodno. Ukoliko vam je vreme problem, ova mogućnost vam i te kako dobro dođe.

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-11

Pozovite ih na br. telefona: 023/562-231, 064/498-0145 ili ih posetite u Zrenjaninu na adresi Zmaj Jovina 28 i Emila Gavrila 1, Br. telefona: 023/512-563 i u Novom Sadu u ulici Zmaj Jovina 26 ,TC Lupus, Br. telefona: 021-662-2876

Važno je da vi uživate u tom danu i osećate se divno u venčanici koja vam savršeno odgovara.

Naše zadovoljne mlade

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-1

salon-vencanica-tina-gde-iznajmiti-vencanicu-snova-po-vasoj-meri-i-neverovatnoj-ceni-2

3.5/5 ocena (2 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović