Iznenadite svoje goste na venčanju ovim neobičnim i mirišljavim poklončićima

Datum: 02. 02. 2015. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Sve češće sam imala prilike da na venčanjima primetim zanimljive poklone koje mladenci pažljivo odaberu i poklanjaju svima nama koji sa njima delimo taj vrlo poseban dan.

bath-candies-sumece-kupke-poklon-za-goste-na-vencanju-1

Taj mali poklon je izraz zahvalnosti koji mladenci žele da upute svojim gostima. Često su u pitanju neke sitnice, obzirom na broj gostiju, ali i to danas zavisi od mladenaca, njihove kreativnosti i budžeta.

Istraživanjem sam došla do zaključka da dosta mladenaca najčešće posegnu za onim "već viđenim" poklonima, koje su dobili na venčanju svojih prijatelja. Smatram da treba dobro da razmislite pre nego što posegnete za istim sitnicama, koje ste već i sami mnogo puta dobili na venčanju. Neke od najčešćih poklončića za goste su razne vrste kolačića, čokoladice, bombonice, čokanjci, broševi... koji su ulepšani inicijalima mladenaca i ponekad nekom ljupkom fotografijom, upakovani u malu slatku kutijicu ili samo ukrašeni celofanom i mašnicom. Oni su se često pokazali kao idealan poklon koji će izmamiti osmeh na lice i omogućiti gostima da se malo zaslade ili ponesu sa sobom neku sitnicu koja će ih podsećati na vaše venčanje.

bath-candies-sumece-kupke-poklon-za-goste-na-vencanju-12

Iz iskustva znam da postoje dve vrste gostiju, jedni koji vole da čuvaju svaku takvu sitnicu kao uspomenu, a drugi koji će ili taj poklon iskoristiti ili zaturiti u neku fijoku i na kraju se otarasiti istog. Ukoliko i sami spadate u one mladence koji bi želeli da zadovolje potrebe ove dve vrste gostiju, a da ih ujedno i iznenadite nečim totalno drugačijim i neočekivanim, moj savet je da pogledate šta sam vam pripremila.

Moj predlog, ovog puta, je vrlo neobičan i može se čuvati kao mirišljavi ukras, a može se i iskoristiti, jer pruža nezaboravno iskustvo. Izbor je na vama. 

"Bath Candies" su ručno izrađene šumeće kupke, stvorene sa željom da svako vaše kupanje učine kratkim izletom u svet aromaterapije.

bath-candies-sumece-kupke-poklon-za-goste-na-vencanju-03

"Bath Candies" su kupke napravljene od prirodnih sastojaka koji omekšavaju vodu i čine je prijatnijom za kupanje. To su kupke koje sadrže biljna ulja (kao što su bademovo i nevenovo), kao i soli, koje kožu čine mekom, glatkom i savršeno hidriranom. Kombinacijom eteričnih ulja, kao i dodatnih prirodnih sastojaka (cimet, izrendana kora voća) nastaju najrazličitiji mirisi. Najčešće su kupke i obojene, što će vaše kupanje učiniti zanimljivim. Zahvaljujući efektima aromaterapije eteričnih ulja, ove šumeće kupke su odlične za relaksaciju i ublažavanje stresa. Kako sam naziv kaže, "Bath Candies" su kupke koje svojim izgledom neodoljivo podsećaju na slatkiše.

Trenutno u ponudi možete pronaći sledeće mirisne kombinacije: lavanda, lavanda-vanila, mandarina, mandarina-cimet, narandza-cimet, bergamot-anis, grejpfrut, limun...

bath-candies-sumece-kupke-poklon-za-goste-na-vencanju-00

Iako vrlo neobičan predlog, smatram da će mnogima prijati da ovakav poklončić upotrebe posle jednog napornog i veselog venčanja za koje znamo da umeju da budu vrlo iscrpna. Ovaj mali poklon će vam obezbediti neophodno osveženje i opuštanje koje vam treba kako bi ponovo zablistali. 

Dragi mladenci sačuvajte i sebi jedan primerak i posle venčanja ulepšajte sebi prvu bračnu noć.

Ako vam se dopada moj predlog, slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije ili ih potražite direktno na Facebook stranici "Bath Candies"

5.0/5 ocena (4 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović