Kako odabrati adekvatnu dekoraciju za svoje venčanje

Datum: 20. 04. 2015. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Dekoracija sale, restorana ili drugog prostora gde se održava vaša proslava venčanja treba da ostavi snažan utisak na vaše goste, a koji utisak želite da ostavite zavisi najviše od vas i vaše odluke.

Kako bi vaše venčanje dobilo željenu notu, potrebno je da prvo odredite kakvo venčanje želite, pa polako gradite ideju. Samo tako ćete doći do rezultata koji priliče jednom elegantnom i romantičnom venčanju.

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-9

Kako se odlučiti za određenu vrstu dekoracije

Saveti koji će vam pomoći u tom procesu - pročitajte više na: Pronađite svoj stil za venčanje uz samo par koraka

Kada odaberete prostor, stil i boje koje će krasiti vaše venčanje, imaćete određen pravac kojim treba da se krećete. Pre nego što krenete sa planovima donesite odluku da li želite da angažujete profesionalca koje će vam raditi dekoraciju ili ćete se sami upustiti u taj proces.

Adekvatnom dekoracijom i pažljivo odabranim detaljima možete u potpunosti promeniti izgled i doživljaj prostora u kom se održava vaša proslava. Kako bi tačno znali koju vrstu detalja treba koristiti posavetujte se sa svojim dekoraterom ili pogledajte neke od naših predloga na fotografijama.

Divne devojke iz Perlita studia za dekoraciju su sa nama podelile svoje iskustvo u ovom poslu. One su od nedavno počele da rade dekoraciju i profesionalno, obzirom da se potražnja povećala i da su mnogi prepoznali njihov dosadašnji rad. Kreativanost, estetika i ljubav prema ovakvom poslu je ono što treba da prepoznate u jednom dekorateru. Perlita studio je jedan od onih koji će vam posvetiti maksimalnu pažnju, potruditi se da osmisli najlepše predloge i unese puno ljubavi i kreativnosti radeći na vašoj dekoraciji. Za njih je svaki detalj važan i poseban. To je ono što celoj dekoraciji daje posebnu notu.

Važno je da dekoraciju birate u skladu sa prostorom gde će se održavati vaša proslava.

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-2

Njihov savet je da angažujete onog dekoratera koji odgovara vašem senzibilitetu. Raspitajte se o njegovom prethodnom iskustvu, pregledajte fotografije, istražite sve o tom studiu ili pojedincu na internetu i potražite savete od poznanika koji su ih angažovali. Ako vam odgovara način rada određenog dekoratera, zakažite sastanak i saznajte sve što vas zanima. Uz pomoć profesionalnog dekoratera ćete sve lakše odraditi, jer će vam uvek predložiti konkretne ideje i predloge koji se slažu sa vašim ukusom i planovima. Oni su tu da svaki prostor osveže i unesu posebnu elegantnu notu koja priliči jednom venčanju.

Dekorater vam takođe može preporučiti određene detalje, cveće, ukrase... koji će vam omogućiti da postignete željene efekte. Uz pomoć njihove pomoći možete i uštedeti novac, a sve što je potrebno je da im prenesete svoju zamisao i kažete svoj budžet koji ste izdvojili za dekoraciju, a oni će vam osmisliti i predložiti najbolje rešenje.

Predlozi detalja za dekoraciju kojima ćete postići elegantan efekat

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-3

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-5

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-4

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-6

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-10

perlita-studio-za-dekoraciju-prostora-korak-do-vencanja-7

Pogledajte dosadašnji rad Perlita studia za dekoraciju venčanja na njihovoj facebook stranici ili sajtu. 

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović