Mlade i njihovo iskustvo o saradnji sa fotografima Zamurović

Datum: 26. 08. 2014. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-01  Tamara Golic

Prezadovoljna sam kakvu ste mi uspomenu ostavili. Vi ne radite vi uživate dok fotografišete i to se vidi! Vrh profesionalizma i umetnosti! Film sa svadbe je fenomenalan, nisam plakala pre venčanja, ni za vreme venčanja, a ni posle, ali kada sam gledala vaš film...rasplakala sam se. Puno hvala vašem timu i želim vam da se ne prilagođavate već da nastavite u vašem stilu.

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-30

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-4

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-02 Gorana Protic Ex Ilin

Izuzetno smo zadovoljni vašim profesionalizmom i zalaganjem da sve bude onako kako smo mi zamislili i još mnogo bolje od toga kao i fotografijama i snimkom venčanja koje će nam ostati kao uspomena na naš dan. Zaista predivno iskustvo. Pozdrav i hvala.

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-16

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-5

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-03 Maja Acin

Ako kažem da nisam bila pomalo skeptična na početku naše saradnje, slagala bih. Ipak sva očekivanja su ispunjena, i više od toga! Maksimalno profesionalni, odlično pripremljeni...sjajna ekipa. O talentu i smislu za ono što rade ne treba ni prišati. Dela su tu!
Mladenci Aćin su jako zadovoljni, ispali smo mogo lepši na fotografijama nego što smo inače Naše fotke su najbolja preporuka! A da, izuzetno su strpljivi i tolerantni za sve prohteve i zahteve ma koliko oni bili naporni i suludi...
Dakle, mlade, Zamurovići imaju strpljenja.
Hvala

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-22

utisci-mlade-o-uslugama-zamurovic-photography-6

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović