3 saveta kako da napravite originalan Wedding book

Datum: 24. 04. 2014. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Venčanje je događaj koji svi mi svrstavamo u jedan od najlepših dana u našim životima. Iako je potrebno par meseci, puno rada i strpljenja kako bi se organizovalo jedno venčanje, taj dan obično svima proleti i postoji samo par načina da zabeležite one najlepše trenutke.

foto-studio-stanojevic-wedding-book-3

Danas su sve popularnije fotografije i video koji su rađeni po potrebama svakog para i koji na najlepši način opisuju njihovu ljubav. Mladenci se odlučuju za wedding book zbog mogućnosti da zabeleže te lepe trenutke na kreativniji način od klasičnih, već dobro poznatih fotografija. Ukoliko želite da napravite book koji će vaše trenutke skloniti od zaborava, pročitajte naše savete.

Šta vam je potrebno za kvalitetan wedding book

1. Osmislite priču koja je karakteristična za vas

Prednost je to što već imate osmišljen stajling i oko toga nećete dodatno morati da se angažujete, osim ako odaberete neki drugi dan za fotografisanje (photo shooting). Odeća igra važnu sporednu ulogu i ona daje mogućnosti da fotografije budu spektakularne i elegantne. Odaberite neke zanimljive detalje i rekvizite koji vam mogu pomoći u tome da kroz fotografije i video ispričate svoju priču. Moj savet je da iskoristite vaš hobi, interesovanja i pronađete inspiraciju u starim fotografijama i uspomenama koje karakterišu vašu vezu. 

foto-studio-stanojevic-wedding-book-2

2. Pronađite adekvatno mesto za fotografisanje

Odaberite mesto koje za vas predstavlja nešto posebno, kao što je vaš prvi sastanak, omiljeni park ili šetalište ili čak mesto koje je vama interesantno i gde ćete postići najbolji efekat sa fotografijama. Najčešće se mladenci odlučuju za neku prirodu, jer ona pruža više prostora, svetla i mogućnosti za eksperimentisanjem. Iskoristite sve što se nalazi na tom prostoru, klupe, drveće, čamac, stare građevine, zalazak sunca, sve te detalje koje će vašim slikama dati priču.

foto-studio-stanojevic-wedding-book-4

3. Odaberite kvalitetnog fotografa

Jedna od najvažnijih stvari je da pronađete adekvatnog fotografa koji je spreman na saradnju i sve vaše prohteve uzme u obzir. Fotograf mora biti upoznat sa vašim željama i on je tu da vas usmeri na pravi put, jer je iskustvo i kreativnost koje vam fotograf može ponuditi ono što će vaše fotografije učiniti originalnim. Foto studio Stanojević već 50 godina radi sa mladencima i mogu se pohvaliti veoma uspešnim projektima. Ono što karakteiše njihov rad je da wedding book rade drugačije od drugih i da ne koriste šablone već se pripremaju za izradu svakog booka. Želje i potrebe mladenaca su različite a oni se trude da osete senzibilitet mladenaca i da po njemu naprave pripremu i osmisle celu priču. 

foto-studio-stanojevic-wedding-book-1

Savet iskusnih fotografa iz foto studio Stanojević:

Mladencima savetujemo izradu phooto booka kao nezamenljivu vrstu uspomene. Fotografije u booku uvek budu najbolje kada se radi phooto sesion. Photo sesion je kada sa mladencima odemo na određenu lokaciju, posebno pogodnu za fotografisanje i radimo nekoliko sati. Mladenci tada imaju vremena da se opuste i da uživaju u zajedničkom trenutku, koji smo mi tu da zabeležimo. Želimo da mladencima pružimo ugođaj koji će pomoći u tome da te fotografije ispadnu spontane i veoma iskrene. 

Kako bi vam predstavila na najbolji način celu ovu priču, pripremila sam za vas video koji će vam dočarati prednosti koje pruža wedding book.

Foto studio Stanojević nam je kroz ovaj primer pokazao kako dugogodišnje iskustvo i kreativan tim može zabeležiti vaše najlepše momente. Uživajte u svom danu a fotografisanje prepustite profesionalcima.

Zakazivanje se vrši lično u foto Stanojeviću, Subotićeva bb, Zrenjanin. 

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović