DRVO OTISAKA je najbolji način da napravite kreativnu uspomenu na vaše venčanje

Datum: 17. 07. 2014. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Ukoliko želite da sačuvate uspomene sa svog venčanja, a da na neki način uključite sve goste i napravite malo remek delo koje će vas stalno podsećati na taj divan dan, onda ste na pravom mestu. Venčanje je veliki događaj u svačijem životu, jer slavi vašu ljubav i tog dana zvanično stupate u instituciju braka.

Pogledajte kako da napravite originalnu uspomenu u kojoj ćete svi zajedno učestvovati.

drvo-otisaka-10

Ono što bih izdvojila kao jedna od najzanimljivijih ideja jeste upravo drvo otisaka. Mladenci često biraju ovu kreativnu sliku kao uspomenu, jer je originalna na svoj način i sadrži jedinstvene otiske i imena, vama dragih ljudi. Ovo je, takođe, odlična zamena za knjigu utisaka u koju većina gostiju nije sigurna ni šta da zapiše, a najčeće ona ostane zaboravljena i sakrivena među drugim knjigama na polici.

Za razliku od knjige utisaka, drvo otisaka je nešto novo i drugačije, a predstavlja idealno rešenje za sve mladence koji uživaju u ovakvim nesvakidašnjim zanimljivostima.

Ovo je kreativan način da sa svojim gostima napravite jednostavnu, ali vrlo dragu uspomenu.

drvo-otisaka-11

Drvo otisaka je projekat koji mladenci prave zajedno sa svojim gostima.

Šta vam je sve potrebno:

  • platno sa motivom drveta, koje možete pronaći u galeriji dostupnih motiva
  • specijalno mastilo u boji
  • flomaster ili hemijska olovka
  • papirne ili vlažne maramice

logo-do-providan-zeleni1-300x108

Pripremite sve za dan venčanja:

  • Odaberite platno sa vama najlepšom krošnjom i odlučite se za natpis koji karakteriše vas i vaš budući brak. Na platnu će takođe biti ispisana vaša imena i datum održavanje ceremonije venčanja.

drvo-otisaka-5

  • Postavite platno na ulaz u salu ili prostor gde će se održavati proslava, kako bi svi gosti mogli da učestvuju u izradi ove slike.

drvo-otisaka-16

  • Poređajte pored platna specijalno mastilo u jednoj ili više nijansi od kojih želite da se sastoji vaša krošnja. Gosti ostavljaju otisak prsta, a otisci postaju "lišće" na vašem drvetu, a svi zajedno predstavljaju krošnju. Pored otiska gosti imaju mogućnost i da se potpišu. 

drvo-otisaka-17

  • Napravite natpis na kojem će slikovito biti opisano uputstvo ili zadužiti neku osobu da upućuje goste da učestvuju u izradi slike.

drvo-otisaka-1

  • Ostavite svoj otisak u obliku srca ili pored vašeg imena, na mestu za koje se vi odlučite ili koje je namenjeno samo za mladence.

drvo-otisaka-18

Kreativan crtež drveta predstavlja stabilnost vašeg braka, a krošnja iscrtana otisima i ispisana imenima vama dragih ljudi simbolizuje podršku vaše porodice i najdražih prijatelja. 

Drvo otisaka je sjajan mini projekat u kojem će svi želeti da učestvuju.

Nakon proslave vaše drvo postaje sjajano umetničko delo koje ste zajedno "oslikali" i koje će krasiti vaš dom i podsećati vas na sve lepe trenutke.

drvo-otisaka-9

Ono što je svako to platno čini specifičnim jeste zanimljiva poruka ili izreka koju vi izaberete i vaša imena i datum, koji će upotpuniti vašu sliku. 

Saznajte na drvootisaka.com kako možete nabaviti svoje drvo otisaka.

5.0/5 ocena (4 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović