Zakažite svoje venčanje lako i brzo uz novu Web aplikaciju Termin.rs

Datum: 08. 04. 2016. Kategorije: Saveti oko organizacije, Saveti

Tačno u podne, 08. aprila 2016. godine na srpskom internet nebu lansirana je nova web aplikacija www.termin.rs  zasnovana na vodećem makedonskom portalu za zakazivanje termina www.termin.mk.

termin.rs

Termin.mk je inovativna internet alatka za brzu i efikasnu proveru i pretragu slobodnih termina, pokrenuta u Makedoniji pre dve godine, gde korisnici mogu pronaći termine za različite događaje, od igraonica za decu, preko sportskih terena, konferencijskih sala, do sala za venčanja. U Srbiji, Termin.rs je počeo sa pretragom slobodnih svadbenih lokacija. Širenje na druge oblasti očekuje nas već tokom jeseni!

U eri interneta, brzog života i još bržih promena, uz svakodnevne obaveze malo vremena nam ostaje za dodatne aktivnosti, ma koliko one značajne bile. Činjenica da u Srbiji budući mladenci potroše mnogo vremena na pronalaženje prave sale u pravom terminu, izrodila je ideju da se potencijalnim klijentima ponudi nešto novo, što će kvalitetnom, sigurnom i brzom uslugom zadovoljiti apetite i najprobirljivijih. Umesto beskonačnih pretraga po internetu, zvanja telefonom ili još teže, odlaska od jednog do drugog mesta, od sada uz nekoliko klikova možete doći do podatka - koje svadbene lokacije su slobodne na vaš željeni datum.

Zbog toga je cilj ove web aplikacije da korisnicima uštedi dragoceno vreme I omogući pristup informacijama o slobodnim terminima uz istovremenu mogućnost za slanje upita, a potom i samu rezervaciju istih.

Termin.rs je drugi korak u razvoju međunarodne online platforme za zakazivanje termina. U Srbiji već se spremaju rođendani, punoletstva i krštenja, a na globalnom nivou kontinuirani tehnički i marketinški razvoj je postavio zadatak da se u bliskoj budućnosti pokrene i mobilna aplikacija.

termin.rs-3

Beograd i Novi Sad su prvi gradovi u Srbiji čije su svadbene lokacije deo Termin.rs aplikacije, za koji mesec očekujte nas i u Vašem gradu!

Požurite! Pronađite svoju svadbenu lokaciju na vreme!

 

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović