3 razloga zašto da ponesete baletanke na venčanje

Datum: 02. 02. 2014. Kategorije: Saveti za mladu, Saveti

Svesne ste prednosti koje pružaju cipele na štiklu, ali vam je isto poznato i to da one predstavljaju problem kad je potrebno provesti pola dana u njima.

Problemi oko bola u nogama, otečenih stopala i žuljeva je nešto što svaka mlada želi da izbegne. Kao što vidite, cipele igraju veliku ulogu na dan venčanja, zato je bitno da izaberete odgovarajuće ili da potražite rešenje.

cipele-za-mladu-1-2

Evo nekoliko saveta za buduće mlade, koji će vam pomoći da se odlično provedete a da ne morate da hodate bose zbog žuljeva i bolova od visokih štikli. Pogledajte odličnu kolekciju cipela za venčanje, kojim ni jedna devojka ne može odoleti.

cipele-za-mladu-2

1. Još jedan par obuće u ormanu

Ono što nama ženama svakako neće smetati jeste još jedan par divnih baletanki u ormaru. Kada stvarno razmislite uvek nam i nedostaje taj jedan par koji verovatno nikada ne bi kupile. Ova prilika je odlična, jer ćete se, drage dame, odlučiti za neke zanimljive i svečanije baletanke, a kasnije ih uvek možete kombinovati za večernje izlaske ili neke proslave. Ovo je takođe prilika da ih odaberete u nekoj veseloj boji ili zanimljivom dezenu, a obavezno ih ukombinujte sa haljinom u koju ćete se presvući kasnije. (ako postoji druga haljina)

2. Lepe, ali ne baš udobne

Naravno da se često odlučimo za par cipela koje nisu baš udobne i spremne za šetnju, ali nama ženama to nije strano i ne predstavlja neki problem ako su one savršene. Znamo da većina cipela na štiklu ne spadaju u kategoriju udobne obuće ali definitivno spadaju u kategoriju najlepših i neodoljivih. Baš takve uvek završe u našem ormaru i verujem da se ni jedna devojka ne pokaje zbog kupovine istih. Koliko god da su lepe (a verujem da su savršene) ako se odlučite za jedne takve obavezno kupite još jedne baletanke, jer venčanje ne treba da provedete u bolovima i nabadajući svaki korak.

3. Veselje ume i da potraje

Venčanja znaju da traju do jutra, a vi ne želite da svoje venčanje posmatrate sa stolice već da učestvujete u njemu i budete glavna zvezda večeri, kao što i jeste. Zato poslušajte moj savet i spakujte taj par baletanki (ili drugi ravan par obuće) koje ste prethodno izabrale i ukombinovale sa vašom venčanicom ili haljinom u koju ćete se presvući. Ravna obuća i odmorne noge će vas i te kako razveseliti, bićete opuštenije i đuskanje može da počne.

Saznajte šta još treba da ponesete na svoje venčanje: Neseser za "Prvu pomoć"

4.0/5 ocena (2 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović