Kada bajka postane stvarnost - Venčanje Ane i Nemanje Krstić

Datum: 25. 10. 2014. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Ukoliko ste oduvek uživale u bajkama i maštale o tome da budete deo jedne romantične ljubavne priče, verujem da ćete uživati i u ovoj.

Venčanje je za mladence vrlo poseban dan. Pun je lepih trenutaka, dragih ljudi, nasmejanih lica i veselih priča. Taj dan je dan kada ste vas dvoje centar zbivanja i potrudite se da ga započnete najbolje što možete, jer tog dana ste vi glavni likovi vaše bajke.

Započnite ga sa puno osmeha i ljubavi.

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-15

Saznajte najzanimljivije detalje sa ovog venčanja

Gde si pronašla inspiraciju za venčanje?

Kad sam bila devojčica najveća želja mi je bila da uđem u jedanu od Diznijevih bajki koje sam sa najvećom ljubavlju i pažnjom svakodnevno upijala. To je bila najlepša inspiracija, jer sam onog trenutka kad sam pronašla svog princa, tačno znala kako će nam venčanje izgledati. Kao iz bajke!

Koliko si imala vremena za organizaciju i šta ti je bilo najzanimljivije kod planiranja venčanja?

Da bi sve ispalo upravo onako kako smo zamislili trebalo je dosta vremena. Oko šest meseci planiranja i 2 meseca efektivnog sprovođenja tih planova u delo. Detalj koji bih izdvojila kao najzanimljiviji je biranje benda. Čuli smo ih dosta, čak i previše. I svaki put kad bismo pomislili da gori ne postoje iznenadili smo se. Ali bili smo uporni i istrajali smo do kraja i tako na kraju smo uspeli da pronađemo savršeni bend koji je bez greške ispratio naš prvi ples i sve goste je cele noći držao na nogama. A opet dok smo došli do njih slušanje i posećivanje raznih manifestacija su anegdota za sebe.

Kakvo je tvoje iskustvo u odabiru venčanice i kompletnog stajlinga?

Veoma je važno da znaš šta želiš i samo tada je 90% posla rešeno. Ja sam sebe videla samo u velikoj, glamuroznoj venčanici, inspirisanoj Diznijevim heroinama. Pogledala sam na sajtu katalog španske marke Pronovias. To je definitivno moja druga velika ljubav na prvi pogled (prva je naravno moj izabranik). Ta predivna haljina, sa najfinijom čipkom. Odmah nakon dan, dva sam je pronašla u Nišu i uzela je. Jednostavno sam znala da je ona prava i nisam pogrešila. A pošto sam jedina mlada koja je probala samo jednu venčanicu i istog trenutka se odlučila za istu, žene iz salona Blanche (koje su moram da napomenem najljubaznije na svetu) su bile iznenađene i oduševljene, pa smo dobili i popust, veliki popust...na kome smo neizmerno zahvalni.

Šta smatraš da je najvažnije kod planiranja i organizacije venčanja?

Najvažnije je krenuti na vreme. Potom sve ideje staviti na papir i napraviti skicu kako bi trebalo da izgleda vaše venčanje. Potom hijerarhiski, po prioritetu sastaviti konačan spisak obaveza. Pridržavajući se spiska budući mladenci će moći rasterećeno i bez tenzije da privode pripreme kraju.

Koji savet bi dala budućim mladama?

Uvek treba imati na umu da je to jedan od najlepših dana u životu svake žene i niko i ništa to ne može da pokvari. Samo se treba prepustiti i stvari će se spontano odvijati.

Ukoliko se tog dana setite nekog propusta, pokušajte da ga istog trenutka zaboravite, jer kad se pojavite tako lepe, nasmejane, savršene... sve ostalo će biti nebitno.

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-16

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-17

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-14

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-3

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-12

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-2

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-18

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-4

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-5

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-6

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-8

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-7

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-10

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-11

vencanje-ane-i-nemanje-krstic-9

Fotograf: Dragana Stankovic Photography

4.3/5 ocena (8 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović