Tajno venčanje Anđeline Džoli i Bred Pita

Datum: 15. 09. 2014. Kategorije: Venčanja poznatih, Venčanje

Holivudski najpoznatiji par Anđelina Džoli i Bred Pit su nakon deset godina stali na ludi kamen i ozvaničili svoju vezu u prisustvu svoje porodice.

Ovaj poznati holivudski par venčao se 23. avgusta u maloj kapeli dvorca Miraval, na jugu Francuske.

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-1

Anđelina je blistala u elegantnoj satenskoj venačanici. Ono što je haljinu i veo činilo posebnim jesu crteži njihove dece, koja sau bila zaslužna za dekoraciju iste. Versaćijev najbolji krojač Luiđi Masi sašio je venčanicu i na nju ušio dečije crtane radove.

Luiđi mi je kao porodica i ne bih mogla da zamislim da mi bilo ko drugi pravi haljinu, rekla je mlada.

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-10 

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-3

Svako dete imalo je svoju ulogu u bajkovitoj svadbenoj ceremoniji. Najstariji sin Medoks (13) i Paks (10) su pratili mamu do oltara, ćerke Zahara (9) i Vivien (6) su posipale latice ruža nabrane u bašti, a Šilo (8) i Noks (6) su nosili prstenje. Deca su takođe pomogla roditeljima da napišu bračne zavete, a desetogodišnji Paks je za ovu svečanu priliku ispekao tortu.

Bilo nam je važno da tog dana sve bude opušteno i ispunjeno radošću i smehom. To je zasita bio poseban dan koji smo, pre svega hteli da podelimo sa našom decom i porodicom – izjavio je poznati par.

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-5

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-9

Zanimljivost:

Bred Pit je nosio svečano odelo, koje je već imao u ormanu, ali je kravatu morao da pozajmi od sina, jer je svoju zaboravio da ponese na venčanje.

Anđelina i Bred će svoj medeni mesec prosvesti na Malti i to u snimanju svogzajedničkog filma posle svega 10. godina. 

I dok mnogi sa nestrpljenjem očekuju da se pojave fotografije sa venčanja, muzej voštanih figura "Madam Tiso" u Sidneju pripremio je nove voštane figure poznatog para, koje su u skladu sa novonastalom situacijom, prave svadbene.

vencanje-andeline-dzoli-i-bred-pita-7

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović