Udala se Jovana Brakočević

Datum: 07. 06. 2014. Kategorije: Venčanja poznatih, Venčanje

Najbolja odbojkašica Evrope,  Zrenjaninka Jovana Brakočević, juče je izgovorila sudbonosno DA italijanskom vereniku Marčelu Kancijanu. Svadbena ceremonija upriličena je u restoranu na Kalemegdanu, gde su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, pred odabranim krugom prijatelja.

jovana-brakocevic-se-udala-4

Mladenci su u restoran stigli nešto pre 16 časova, nakon čega su prvo šetali po Kalemegdanu i pozirali fotografu, a zatim su se uputili u lokal gde su po srpskim običajima dočekivali goste sa kojima su odlučili da podele ovaj naradosniji dan.

jovana-brakocevic-se-udala-2

Mlada je blistala u venčanici koja je po sebi imala "svarovski" kristale, dok je mladoženja nosio crno odelo.

Matičar je stigao oko 18 časova kada je i bilo venčanje, a zatim je usledilo bacanje bidermajera, koji je uhvatila mladina drugarica. Od poznatih na veselje su došle Jovanine saigračice, kao i Miroslav Raduljica. Iako je bila vesela, mlada nije bile raspoložena da bilo šta komentariše. – Ovo je moj dan i moje venčanje, zato neću da dajem izjave – rekla je Jovana.

jovana-brakocevic-se-udala-6

Kako saznajemo, novopečeni par će i u Italiji upriličiti gozbu za Marčelove prijatelje koji nisu bili u mogućnosti da juče dođu u Srbiju. Podsećanja radi, Jovana i šarmantni Italijan upoznali su se dok je ona igrala odbojku u njegovoj domovini, a vezu su nastavili i nakon njenog odlaska iz Italije. Nakon što se na jesen prošle godine vratila sa Evropskog prvenstva, srpsku lepoticu Marčelo je iznenadio vereničkim prstenom na aerodromu gde su iz Minhena čekali let za Beograd.

jovana-brakocevic-se-udala-3

Izvor: www.alo.rs

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović