Umetnost kao inspiracija - Venčanje Marine i Romana Bugar

Datum: 23. 08. 2014. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Ljubav je uvek najlepša inspiracija, a venčanje je najbolja prilike da se ona upotrebi i sprovede u delo.

Iskustvo u ovoj oblasti mi je samo dokazalo poznatu činjenicu, da je najvažnije da pratite svoje srce. Vaše ličnosti neka vam budu osnova i putokaz prilikom planiranja celog događaja. Vodite se svojom intuicijom i stilom koji inače prati i čini vaš život...i nećete pogrešiti. Ukoliko organizujete venčanje po svom ukusu i vi budete zadovolji i sreći, ta energija će uticati i na vaše goste. Pustite mašti na volju...

Marina i Roman su sa vama podelili svoje iskustvo sa venčanja

Uživajte u bajkovitoj priči o venčanju vrlo inspirativnog para, koji je dozvolio da ih njihova kreativna priroda odvede na pravi put. Oni su uživali u svakom detalju i nezaboravno se proveli tokom cele pripreme i na samom venčanju.

vencanje-marine-i-romana-bugar-21

Koliko si dugo radila na organizaciji venčanja i šta ti je bilo najvažnije prilikom organizacije?

Što se stajlinga tiče, tu nije bilo mnogo dileme. Roman je po profesiji violinista i dirigent, pa je frak nekako bio logičan izbor. Da bi njegov stajling bio potpun, tražili smo odgovarajući štap i cilindar, koji smo jedva našli svega par dana pred venčanje. Na organizaciji venčanja smo radili od januara meseca. Pošto je venčanje bilo 20. jula imali smo skoro sedam meseci da sve priremimo. Počeli smo od osnovnih stvari, kao sto je određivanje datuma i zakazivanje sale za venčanje. Prilikom same organizacije vodili smo računa o svakom detalju, od pozivnica, do dekoracije naših kuća i sale. Nismo želeli tipične ukrase za stolove, nego smo se odlučili za voćne ikebane koje smo posle venčanja davali našlim gostima da ponesu svojim kućama. Ono što nam je bilo najvažnije je da našim gostima bude prijatno i da se lepo provedu na našem slavlju.

Gde si pronašla inspiraciju za stajling?

Ja sam svoju venčanicu šila. Nisam želela neku klasičnu venčanicu iz salona. Zajedno sa Romanom sam odabrala model haljine i materijal, mada me nije video u venčanici do samog dana venčanja. Vazan detalj mog stajlinga je bio ukras za kosu koji sam nosila. Čipka koja mi je bila preko lica je ista čipka koju je moja mama nosila na svom venčanju, a ostatak ukrasa je urađen po slikama sa venčanja mojih roditelja.

Šta bi izdvojila kao najzanimljiviji trenutak sa venčanja?

Ono što je bilo interesantno je to da smo na samom venčanju imali nekoliko bendova koji su svirali. Imali smo narodnu muziku, pop rok i zabavnu, klasičnu muziku, tako da je svaki trenutak našeg venčanje bio ispraćen pesmom. Još jedan zanimljiv detalj je i to da smo se posle završene proslave u hotelu uputili kod mladoženje kući, gde smo sa našim gostima uz pesmu i veselje, dočekali svitanje zore.

Šta ti je bio najveći izazov kod planiranja i na dan samog venčanja?

Što se neke nervoze i treme tiče na sam dan venčanje, ni Roman ni ja je nismo imali. Bili smo nasmejani i srećni i celu noć smo proverli sa našim gostima igrajući. Naši roditelji su nam bili ogromna podrška sve vreme dok smo organizovali venčanje, kao i na sam dan venčanja. Znali smo da oni o svemu vode računa, tako da smo se mi prepustili dobroj atmosferi i do jutra se veselili.

Koji savet bi dala budućim mladencima i mladama?

Želeli smo da nam kao uspomena sa venčanja ostane wedding book, pa smo se par dana nakon večanja dogovorili sa Pavlom da to odradimo. Međutim, na samom kraju venčanja ja sam uflekala venčanicu roze šlagom. To nije bilo moguće oprati, tako da je moja krojačića Snežana, za svega par sati, od ostataka čipke uspela da popravi štetu, tako da je sve bilo u redu.

Budućim mladenicima bih savetovala da se ne nerviraju ni najmanje oko organizacije. Sve uvek dođe na svoje mesto, koliko god to u tom trenutku izgledalo nemoguće.

Po mom mišljenju, važno je da tog dana budete nasmejani i srećni, jer tog dana slavite vašu ljubav i vaš početak zajedničkog života.

vencanje-marine-i-romana-bugar-1

vencanje-marine-i-romana-bugar-2

vencanje-marine-i-romana-bugar-4

vencanje-marine-i-romana-bugar-5

vencanje-marine-i-romana-bugar-6

vencanje-marine-i-romana-bugar-7

vencanje-marine-i-romana-bugar-8

vencanje-marine-i-romana-bugar-9

vencanje-marine-i-romana-bugar-10

vencanje-marine-i-romana-bugar-11

vencanje-marine-i-romana-bugar-13

vencanje-marine-i-romana-bugar-14

vencanje-marine-i-romana-bugar-17

vencanje-marine-i-romana-bugar-16

vencanje-marine-i-romana-bugar-20

vencanje-marine-i-romana-bugar-24

vencanje-marine-i-romana-bugar-26

vencanje-marine-i-romana-bugar-29

vencanje-marine-i-romana-bugar-30

vencanje-marine-i-romana-bugar-31

vencanje-marine-i-romana-bugar-32

vencanje-marine-i-romana-bugar-33

vencanje-marine-i-romana-bugar-34

vencanje-marine-i-romana-bugar-37

vencanje-marine-i-romana-bugar-38

vencanje-marine-i-romana-bugar-40

vencanje-marine-i-romana-bugar-41

vencanje-marine-i-romana-bugar-42

vencanje-marine-i-romana-bugar-44

vencanje-marine-i-romana-bugar-45

vencanje-marine-i-romana-bugar-39

Fotograf: Pavle Taboroši

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović