Uspomene za pamćenje - Venčanje Marijane i Miloša Tomić

Datum: 27. 10. 2015. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Ljubav je ono što nas pokreće i iznova inspiriše kroz ovaj život.

Mali koraci nas dovode do cilja kojem težimo, i zato je važno da negujete ljubav, budete strpljivi i saosećajni jedni prema drugima i uvek budite spremni na kompromis. Ljubav je najjača kada zajedno delite sve ono što vam život donese. 

Uživajte u malim i velikim stvarima, proživite ih zajedno i budite otvoreni za nova iskustva, a ona najlepša pamtite i sa osmehom prepričavajte.

Pogledajte jedno divno venčanje Marijana i Miloša Tomić, a njihovu priču ćete najlepše doživeti kroz divne fotografije koje sam odabrala za vas.

marijana-i-milos-tomic-vencanje-3

Saznajte detalje sa njihovog venčanja koje je sa nama podelila Marijana

1. Kako si ti zamislila svoje savršeno venčanje?

Nisam nešto puno vremena provela zamišljajući i razmišljajući o tom danu, ali generalno sam negde htela da taj dan izgleda baš onako kako je na kraju i bio, da bude veselo, da svi imaju pozitivne utiske i da je svima negde bude prijatno i drago što su prisustvovali našoj zabavi. Htela sam da budem u mogućnosti da, kad se sve to prođe, kažem da sam se provela na sopstvenoj svadbi, što svakako sada mogu, sa osmehom na licu, i da potvrdim.

2. Šta je tebi bilo najvažnije kod organizacije venčanja?

Kod same organizacije venčanja mi je bilo najbitnije da se ne opterećujem detaljima. Miloš je tu većinu stvari prepustio meni, ali u suštini smo oboje želeli isto. Bilo nam je važno da odaberemo dobru muziku, jer smatramo da je ona ključni faktor na venčanju, dobrog fotografa i restoran koji može da nam omogući prijatnu atmosferu. Zato smo se i opredelili za restoran Pivnicu, jer nam je taj prostor nekako uvek imao dušu i neku toplinu.

Venčanicu sam jako brzo odabrala, jer sam znala model koji hoću. Kod venčanice mi je bilo važno da čipka dominira, što sam i uspela da pronađem, i da se u njoj osećam dobro.


3. Koji trenutak sa venčanja pamtiš kao najdraži?

Neki poseban trenutak da izdvojim baš i ne mogu. Generalno, sad kad je sve prošlo, mogu da kažem da bih mogla opet, jer tek sada kada su mi se slegli utisci i kad sam pogledala slike, postajem svesna da je to bio dan sa jedne strane stresan, a sa druge vrlo pozitivan, i to pozitivno je pobedilo sav taj stres. Oboje smo dali sve od sebe da ispoštujemo i svoje neke želje, a i goste. Negde bih možda eto izdvojila taj prvi ples, koji nismo imali klasičan, već smo tražili da to bude brza pesma od Lakih pingvina - "Pokreni me", da odmah sa tim prvim plesom pokrenemo dobru atmosferu.


4. Koji savet bi dala buduím mladama?

Negde moje iskustvo govori da je stvarno najbitnije da se ne opterećujete organizacijom , jer sve to ide svojim tokom. Važno je da se između sebe dogovarate oko svega i da svako sasluša onog drugog i da uživate u tom danu, jer on jako brzo prođe.

marijana-i-milos-tomic-vencanje-9

marijana-i-milos-tomic-vencanje-7

marijana-i-milos-tomic-vencanje-8

marijana-i-milos-tomic-vencanje-10

marijana-i-milos-tomic-vencanje-11

marijana-i-milos-tomic-vencanje-12

marijana-i-milos-tomic-vencanje-14

marijana-i-milos-tomic-vencanje-16

marijana-i-milos-tomic-vencanje-20

marijana-i-milos-tomic-vencanje-21

marijana-i-milos-tomic-vencanje-25

marijana-i-milos-tomic-vencanje-2

marijana-i-milos-tomic-vencanje-6

marijana-i-milos-tomic-vencanje-17

marijana-i-milos-tomic-vencanje-18

marijana-i-milos-tomic-vencanje-22

Ceremonija venčanja

marijana-i-milos-tomic-vencanje-1

marijana-i-milos-tomic-vencanje-23

marijana-i-milos-tomic-vencanje-24

Fotograf: Pavle Taboroši

 

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović