Venčanje o kojem se sanja - Tatjana i Darko Jovanović

Datum: 27. 09. 2014. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Koliko vremena svaka devojčica provodi maštajući o svom venčanju je pitanje o kojem često razmišljam i na koje pokušavam da pronađem pravi odgovor.

Od malena se naviknemo da gledamo devojke koje se sređuju za svoj najlepši dan, oblače najraskošnije bele venčanice i uživaju u svoj pažnji koja je tog dana usmerena samo ka njima. Iz ugla te male devojčice to je najsavršeniji dan o kojem ona mašta. Kad taj dan zaista dođe neverovatno je koliko nismo svesne da smo o svim tim detaljima nekada mnogo razmišljale i da su se sve kockice već negde duboko u nama sklopile. Potrebno je samo da se opustimo i dozvolimo da naše želje izađu i naprave pravu čaroliju. 

Pogledajte kako je Tatjana ostvarila svoje snove i više od toga

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-3

Kakvo je tvoje iskustvo u organizaciji venčanja? 

Kao i većina devojaka, mnogo pre nego što sam upoznala čoveka svog života, razmišljala sam o tome kako bi moje idealno večanje izgledalo. Naši putevi su se sreli i onog trenutka kada smo odlučili da život provedemo zajedno, shvatila sam da je sama činjenica da imam pored sebe takvog čoveka u velikoj meri dovoljna da moje venčanje bude idealno, a da su sve ostalo samo detalji koji će ulepšati tu ceremoniju. Imali smo dovoljno vremena da sve osmislimo i mogu reći da mi je celo iskustvo ostalo u lepom sećanju.

Šta je bilo presudno prilikom odabira venčanice i ostalih modnih detalja? 

Imala sam sreće da se na stranici studia Bella pojavila venčanica kakvu sam zamišljala. Čim se pojavila u salonu venčanica, otišla sam da je probam. Uživo je bila još lepša, a kada sam je obukla znala sam da je ona prava. Druge nisam želela ni da probam.

Šta smatraš najvažnijim kod planiranja venčanja i šta je tebi najviše oduzelo vremena? 

Najvažnije je biti opušten i misliti pozitivno. Verujte da će sve proći onako kako želite i tako će i biti. Takođe, osmislili smo kako će teći čitav taj dan i pridržavali smo se toga koliko god smo mogli. Veoma je važno i to što smo bili sigurni u naše izbore kada su sala, muzika, torta, dekoracija, pozivnice, fotograf i svi ostali detalji u pitanju. Moram priznati ništa nas nije razočaralo. Svemu tome treba posvetiti dragoceno vreme, ali treba i istrajati. Smatrali smo da naši gosti i mi sami zaslužujemo dan za pamćenje.

Koliko su ti bili važni detalji poput dekoracije, pozivnica i torte?

Detalji su važni, pa kao što sam već navela, naš izbor istih nas nije razočarao. Sve je bilo mnogo lepše nego što smo zamišljali, posebno kada je torta u pitanju. Pozivnice, tortu i cvetnu dekoraciju sam birala sama i želela sam da sve bude elegantno, nežno i svetlo, da oboje budemo zadovoljni, ali i da našim gostima bude prijatno.

Koji savet bi dala budućim mladama pri odabiru odgovarajućeg stajlinga?

Moje iskustvo je bilo takvo da sam znala kako sam želela da izgledam, kakvu venčanicu i frizuru da nosim i to sam i dobila.

Budućim mladama bih savetovala da obuku venčanicu koja im najbolje stoji. Svaka mlada zna kada obuče onu pravu venčanicu da je to ta. Neka isprobaju frizuru koja ide uz njih i uz haljinu. Šminka neka bude takva da na slikama lepo ispadnu.

Najvažnije je da čitav dan budute vesele, nasmejane i da se osećate kao princeze... i sigurno ćete blistati.

Pogledajte delić ove čarobne atmosfere sa njihovog venčanja

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-16

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-1

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-2

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-5

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-22

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-18

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-6

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-21

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-8

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-4

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-11

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-23

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-25

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-10

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-20

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-26

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-12

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-15

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-14

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-17

vencanje-tatjane-i-darka-jovanovic-19

Fotograf: FotoColor Studio 24 

4.2/5 ocena (10 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović