Vojvođansko venčanje na salašu- Lidija i Miroslav Banđur

Datum: 13. 09. 2014. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Ove nedelje vam predstavljam jedno vojvođansko venčanje, koje se ističe po vrlo zanimljivoj temi i mestu održavanja venčanja.

Ovaj mladi bračni par je odlučio da zajedničkim snagama odabere ključne detalje kada je planiranje u pitanju. Obzirom da su pronašli zajednički stil, krenuli su u ostvarivanje svog cilja. Važno je jasno postaviti svoje želje i ciljeve, ali sve to dobro ukombinovati i sa vašim mogućnostima. Tako dobijate savršen recept za uspešnu organizaciju venčanja.

Pogledajte kako su Lidija i Miroslav uspeli u svojoj zamisli

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-13

Zašto si odabrala baš tu inspiraciju za venčanje?

Oboje volimo prirodu, jednostavnost, leto i vojvođanske salaše i tim putem smo krenuli u organizovanje našeg venčanja. Želeli smo da taj dan budemo okruženi nadražim ljudima tako da smo se odlučili da napravimo žurku za prijatelje i najužu rodbinu. Iznajmili smo prostor na "Brikinom salasu", a sve ostalo smo samostalno osmišljavali. Budući da je u pitanju salaš, venčanje je dobilo rustični prizvuk koji smo dopunili uz takve detalje.

Kako si odabrala baš takav stajling za venčanje i takav model venčanice?

Svoju venčanicu sam šila i sama osmišljavala kakav će model biti. Želela sam da i venčanica dobije lični pečat tako da klasična venčanica nije dolazila u obzir. Sebe sam videla u otmenoj vintage haljini koja će se uklopiti u našu priču i u kojoj ću se osećati prijatno. Iz tog razloga sam se odlučila za kratku venčanicu od nežne čipke.

Zašto ste se odlučili za venčanje na otvorenom i koje su bile prednosti?

Salaš na kom smo organizovali venčanje ima prelepo dvorište sa dosta detalja. Odluči smo se da iskoristimo prirodno okruženje koje je već dovoljno lepo za sebe i da ne dodajemo previše stvari. Porodična prijateljica se posvetila pravljenju aranžmana od poljskog cveća, dekorisanju ambijenta svećama, voćnim aranžmanima i sličnim detaljima koji su upotpunili prirodan prostor.

Od kume sam na poklon dobila "Drvo otisaka" koje je za mene posebano važno, jer ostaje kao trajna uspomena.

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-11

Budući da je venčanje bilo pod vedrim nebom, za osvetljenje smo okačili stare lampione i baklje koje su napravili pravu romantičnu atmosferu. Prednost na otvorenom je što ima dovoljno prostora i mogućnosti za kreativnu dekoraciju.

Koji zanimljiv detalj bi izdvojila sa venčanja?

Naš kum je čitavo venčanje fotografisao virokougaonom kamerom, tako da smo pored klasičnih fotografija dobili vrlo zabavne selfie. Naši prijatelji su upotpunili atmosferu kroz spontanost i dobru energiju koju su poneli, a na kraju večeri su nam priredili stand up nastup za pamćenje.

Koji savet bi dala budućim mladencima i mladama?

Moj savet je da maksimalno uživaju u svakom trenutnku organizacije svog venčanje. Pripreme dugo traju i umeju da budu naporene. Iz tog razloga je potrebno pratiti svoje želje i organizovati venčanje u skladu sa njima, jer će tako sigurno taj dan provesti nasmejani u srećni.

 vojvodjansko-vencanje-na-salasu-1

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-6

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-4

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-7

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-5

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-3

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-9

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-8

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-10

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-14

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-19

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-12

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-16

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-17

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-18

vojvodjansko-vencanje-na-salasu-15

Fotograf: Marina Demse

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović