Venčanje pod vedrim nebom - Kristina i Milan Sekulić

Datum: 04. 04. 2014. Kategorije: Vaše venčanje, Venčanje

Moram vam predstaviti još jedno divno venčanje, a uverićete se u to koliko je kreativno i vredno pažnje kada budete pogledali slike i videli koliko je uloženo ljubavi i truda. Ljubav je ono što spaja i održava jednu ljubav a ova priča će vam pokazati koliko je samo velika želja i vera u to što želite dovoljna da sve ispadne odlično. Nadam se da ćete uživati koliko i ja u , moram priznati, vrlo interesantnom, luckastom i nesvakidašnjem intervjuu koji sam imala sa Kristinom i Milanom Sekulić.

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-10

Pogledajte koje su to savete oni podelili sa nama.

Ko je isplanirao i organizaovao venčanje?

Od samog početka smo zajednički ušli u tu priču, potpuno neupućeni, razmenjivali smo želje i usklađivali ih u skladu sa mogućnostima. Prva ideja je bila da proslava bude nešto skromnija, sa venčanjem u opštini u prisustvu rodbine i bližih prijatelja, nakon toga mala proslava sa rodbinom i kumovima u restoranu, uveče žurka za prijatelje u dvorištu Milanove kuće gde bi svirali naši drugari iz benda "Raskršće". E onda su nam se roditelji pobunili da bi i oni da "partijaju", a ne samo da napune stomake pa razlaz kućama. Tada smo odlučili da ih sve zajedno "strpamo", pa kom opanci tom i džeri, što je na kraju ispala odlična kombinacija, doduše malo skuplja.

Koliko dugo ste imali vremena za pripremanje venčanja?

Vremena smo imali od početka marta kada smo zakazali izlazak matičara do 29.juna, znači tri meseca gledanja u pasulj kakvo će vreme biti tog sudbonosnog dana. A na prognozama jedan dan kažu kiša će, drugi sunce, treći i jedno i drugo, te hladno, a ipak toplo, suvo, a vlažno... A na kraju balade, totalni happy end, bilo je 25 stepeni, bez oblačka, a uveče svi zagrejani... roditelji odahnuli, a do tad skoro izdahnuli od neizvesnosti, a mi presrećni samo smo se osmehnuli, pogledali u nebo i namignuli Mu.

Da li si šila venčanicu i gde si pronašla ideju za nju?

Venčanica i nije "prava" venčanica, to je svečana haljina, vrlo jednostavnog kroja, kupljena u prvom butiku venčanica u koji smo kročili u Novom Sadu. Idealna haljina za prikrivanje trudnog stomačića, a ujedno i u starorimskom stilu Vestalki, sveštenica koje simbolizuju čednost i čistotu duše, što zvuči malo kontradiktorno, jel da? Boja i laganost haljine je presudila, znala sam da ću se u njoj osećati prijatno celu noć, jer nisam baš planirala da odsedim svoju svadbu. Venac u kosi je takođe bio inspirisan antičkim vremenima, mada ima malo i hipijevskog u njemu.

Gde se održavalo venčanje?

Samo venčanje kao i svadbeno slavlje se održalo u predivnoj bašti restorana "Trofej" gde smo imali punu slobodu da sami isplaniramo formaciju stolova i njihov raspored. Proslava u bašti, pod vedrim nebom je bila obostrana želja od početka od koje nismo odstupili iako je bilo mnogo razloga koji su išli protiv takve odluke, a na koje su nam roditelji svakodnevno bezuspešno ukazivali.

Šta bi izdvojili kao najlepši trenutak sa venčanja?

Samo da znate da celo venčanje i traje jedan trenutak, bar vam se tako učini kasnije. Sad smo već u jednom drugom trenutku zajedno sa našim sinom Manetom od 8 meseci, a onaj prvi je samo na fotografijama i u srcima. Ali kad bi taj trenutak podelili na sekvence, onda bi to bio naš prvi ples uz pesmu Leonarda Koena "Haleluja" koja nam je postala sveta i biće tako dok je sveta. Korake smo sami osmislili uz malu pomoć engleskog valcera.

Koji savet bi dala budućim mladencima?

To je vaš dan, bio on kišan ili sunčan, hladan ili vreo ili jedan njegov deo, on je vaš CEO. Jer kako kaže ona stara narodna: Samo hrabro, prava ljubav i prognozu pobeđuje!!!

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-1

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-2

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-3

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-12

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-17

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-20

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-21

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-9

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-14

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-13

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-15

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-24

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-25

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-18

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-22

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-23

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-11

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-5

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-6

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-7

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-8

vecanje-kristine-i-milana-sekulic-4

Mesto fotografisanja: Carska bara

Fotograf: Marija Kerekeš

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović