Dva puta su zajedno prošetali do oltara, prvi put sa 3, a drugi put sa 23 godine

Datum: 13. 01. 2015. Kategorije: Vesti

Ovo je priča o paru koji se poznaje od svoje treće godine, kada su zajedno pomagali u venčanju. Dvadeset godina kasnije, prošetali su još jednom do oltara, ali na svom venčanju.

2-puta-zajedno-proetali-do-oltara-3

Brigs Fasi kaže da se ne seća mnogo o tom trenutku kada je nosio burme, pre dvadeset godina, i prošetao do oltara sa devojčicom koja mu je na kraju postala žena. Britni Fasi kaže da je jedina stvar koje se seća, kada su kao deca hodali do oltara, njegovo jedinstveno ime.

Brigs i Britni Fasi, prvi put su prošetali do oltara kada su imali tri godine, kao prstonoša i devojčica sa cvećem na venčanju Brigsove kume. Drugog hoda do oltara se sećaju - a desio se u subotu kada su postali muž i žena.

Par koji nije ostavio utisak jedno na drugo, na prvom venčanju, sreli su se ponovo u osmom razredu, kada su sedeli jedno iza drugog u školi u Mineapolisu. Brigs se prebacio u Britninu školu, a ona kaže da se seća trenutka kada ga je nastavncia pozvala po imenu - Britni je tada znala da je to isti Brigs sa kojim je šetala do oltara kao mala.

2-puta-zajedno-proetali-do-oltara-1

"Mama mi je potvrdila", pre nego što je to podelila sa njim da bi se kasnije smejali zajedno činjenici da obe majke imaju istu sliku, njih kao klinaca koji idu ruku pod ruku do oltara. Par su postali tek po završetku gimnazije i održali su vezu na daljinu kada su bili na različitim koledžima - on u Vinskonsinu a ona u Minesoti.

"Znao sam da ću je oženiti", rekao je Brigs.

Pre nego što su i zvanično stupili u brak, pogledali su video "svog prvog venčanja". Sama Britni kaže da je bila najgora devojčica sa cvećem koja ne poštuje pravila. Za razliku od nje Brigs je bio miran i poštovao sva pravila starijih.

Fotografija njih dvoje, kao trogodišnjaka, sada je uramljena u njihovom domu a čak su je i ponovili na svom venčanju.

"Prilično sam sentimentalna kada su u pitanju ljubavne teme, neću da lažem", priznala je Britni.

Brigs i Britni, oboje diplomirani ekonomisti kažu da nisu shvatali zašto se takva pompa diže oko njihove ljubavne priče. Ali tvrde, da su znali da su jedno za drugo.

"Sve je to deo božjeg plana", rekla je ona "Sudbina za sigurno".

Drugog venčanja se, priznaju, sećaju mnogo vise nego prvog. "Bilo je savršeno, može se reći savršeno", završila je Britni.

2-puta-zajedno-proetali-do-oltara-2

 Pogledajte video sa oba venčanja

Izvor: www.b92.net

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović