Iznenađenje o kojem ona nije ni sanjala

Datum: 11. 01. 2015. Kategorije: Vesti

Dragi muškarci, ukoliko niste sigurni kako da priredite najlepše iznenađenje za svoju buduću suprugu, pogledajte kako je jedan domišljati amerikanac uspeo u tome.

Potrebna je samo ideja i puno ljubavi da se ovakvo iznenađenje sprovede u delo, a ovaj muškarac iz Džordžije je uspeo da svojoj verenici priredi venčanje o kojem je ona sanjala. On je organizovao celo venčanje, a da ona nije ni slutila šta je čeka.

vencanje-iznenadjenje-3

Brajan Grin i Kristina Makginis su se verili još 2013. godine i imaju ćerku. Oni su odavno želeli da se venčaju, ali im je novac i vreme uvek predstavljao problem. Svaki put bi se izbezumila kada su pričali o venčanju i kako sve da sporovedu u delo.

On je 14. decembra odlučio da joj priredi iznenađenje. Dok je Kristina u tržnom centru isprobavala venčanicu i pripremala se za photoshooting, Brajan je radio na pripremi njihove ceremonije venčanja. Posle nekoliko fotografija, pored novogodišnje jelke, srela je svog oca koji je držao njen bidermajer i koji joj je saopštio vest da se ona danas udaje i da je sve spremno.

Bila je šokirana, izgubljena i uzbuđena. Pošto je već bila u venčanici, znali smo da će biti više nego oduševljena – kaže mladoženjin brat, Kris Grin.

Ubrzo nakon toga su im se pridružili i ostali gosti na venčanju i održana je njihova ceremonija venčanja. 

vencanje-iznenadjenje-2

Pogledajte kako je izgledalo iznenađenje

Oni su srećni zakoračili u svet braka...

vencanje-iznenadjenje-1

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović