Kolektivno venčanje i ovog 17. maja u Beogradu

Datum: 12. 05. 2015. Kategorije: Vesti

Kolektivno venčanje je tradicionalna manifestacija koja se održava svakog maja, u Beogradu, od 1999.

kolektivno-vencanje-korak-do-vencanja-4

Osmišljena je kao jedinstvena poruka ljubavi i partnerstva, i podstrek mladim parovima da hrabro naprave ovaj značajan korak u životu, znajući da ljubav pobeđuje sve.

U proteklih 16 godina, na Kolektivnim venčanjima, je venčano više od 2500 parova. Najviše mladenaca je iz Srbije, ali je bilo i onih koji su doputovali iz Makedonije, Crne Gore, Kanade, Švedske, Danske, pa čak i iz Kine, kako bi svoje sudbonosno "Da" izgovorili na sasvim jedinstven način, zajednički, jednoglasno i gromoglasno. 

Tako će biti i ove godine, 17. maja 2015. godine, a mi ćemo biti sa njima da ih podržimo.

Direktan prenos Kolektivnog venčanja moći ćete da pratite na programima Radio-televizije Srbije i Televizije Studio B u nedelju17. maja od 9 do 11 časova.

kolektivno-vencanje-korak-do-vencanja-6

kolektivno-vencanje-korak-do-vencanja-3

Posle ceremonije venčanja, predviđeno je da se svi mladenci i novinari okupe u skadarlijskom restoranu ,"Ima dana" gde je i kraj ovogodišnjeg "Kolektivnog druženja".

Sve venčanice su POKLON butika "Snežana" (iznajmljene na dva dana) i za sve mlade su BESPLATNE, a u ponudi je bilo preko 500 venčanica.

Ove godine, generalni sponzor manifestacije je TLC kanal, vodeći ženski dokumentarni "lifestyle" kanal u Srbiji, koji je deo portofolija kompanije Discovery Networks.

kolektivno-vencanje-korak-do-vencanja-1

Kontakt telefoni za sve informacije o "Kolektivnom venčanju" je: 063/8833-220 i 011/3691-258, svim radnim danima od 12 do 15 časova (osmi subote i nedelje).

Više o "Kolektivnom venčanju" zainteresovani mogu pronaći na sajtu www.kolektivnovencanje.com i na Facebook stranici TLC Srbija.

kolektivno-vencanje-korak-do-vencanja-2

Izvor: www.kolektivnovencanje.com

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović