Pevač Ed Sheeran otpevao svoju poznatu numeru -Thinking Out Loud- kao iznenađenje za njihov prvi ples

Datum: 31. 03. 2015. Kategorije: Vesti

Popularni pevač Ed Sheeran je izveo svoju romantičnu numeru Thinking Out Loud za prvi ples ovih srećnih mladenaca koji su mogli da uživaju u ovom nesvakidašnjem iznenađenju. 

Kada je Ed Sheeran čuo da je Sidnejska radio stanica KIIS 1065 odlučila da priredi venčanje za svoje najvernije slušaoce i da su srećni mladenci odabrali baš njegovu romantičnu numeru za svoj prvi ples, odlučio je da ih iznenadi i izvede im uživo svoju numeru.

iznenadjenje-za-mladence-prvi-ples-uz-ed-sheeran-pesma-thinking-out-loud-2

Mladenci, Matt and Kya, nisu bili u mogućnosti da organizuju sebi venčanje, jer je Matt ostao bez posla, a ubrzo nakon toga se Kya suočila sa gubitkom svoje majke. Ovaj bračni par ima dvoje dece i već dugo mašta o svom venčanju.

Kada su saznali da im je Sidnejska radio priredio ovo neverovatno iznenađenje, ostali su u šoku. Obezbedili su im venčanje iz snova koje je koštalo čak 60.000 $ i koje pored cele ceremonije venčanje i proslave uključuje i medeni mesec.

Pored toga, Ed Sheeran je sam ponudio svoje usluge i odlučio da se pridruži ovoj ekipi sa radija u ovom tako plemenitom činu.

iznenadjenje-za-mladence-prvi-ples-uz-ed-sheeran-pesma-thinking-out-loud-1

Pogledajte video koji prikazuje celu priču o ovim srećnim mladencima i njihov čarobni prvi ples

Izvor: www.unilad.co.uk

5.0/5 ocena (1 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović