Prosidba u Veneciji: Fotografije pronašle romantičan par iz Bačke Topole

Datum: 09. 05. 2014. Kategorije: Vesti

Ovih dana se na društvenim mrežama širila priča o jednoj zanimljivoj akciji, gde je cilj bio da se pronađe zaljubljeni par sa fotografija. Fotograf Nenad Kulucin je tokom svog boravka u Veneciji uspeo da zabeleži trenutke jednog para iz Srbije koji su uživali u svojim trenucima sreće.

Nenad je na svom facebook profilu istakao detalje o ovom događaju

Na ove dve fotografije se nalazi srećan par čijoj je prosidbi sasvim slučajno prisustvovao i ovekovečio fotoaparatom na Trgu Svetog Marka u Veneciji, u subotu, 3. maja, negde oko 15 sati i 30 minuta. Čestitao sam i im, sve lepo po redu, ali u toj našoj priči sam zaboravio da ih pitam kako se zovu, odakle su... ne bi li im poslao fotografiju koju sam verovatno jedino ja napravio.

prosidba-srpskog-para-u-veneciji-1

Kako bi ove fotografije uspeo da prosledi srećnom paru, organizovao je jednu akciju, gde je zamolio sve dobre ljude da podele ovaj status na svojim profilima društvenih mreža. Cilj je bio da zajedničkim snagama pronađu par i proslede im fotografije koje je samo on uspeo da ovekoveči.

Ova akcija je samo na facebooku podeljena negde oko 13.400 puta. Za manje od 24 h, uz pomoć svih koji su se odazvali ovoj akciji, par sa fotografija je pronađen. 

prosidba-srpskog-para-u-veneciji-2

0.0/5 ocena (0 glasova)

Autor teksta: Marijana Milanović